2777
2789

لطفا اگه خودتون باستان شناسید یا این رشته رو خوندید

یااا اطرافیانتون این شرایط و دارن اعلام حضور کنید

به کمکتون نیاز دارم 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سوابق رفتی؟ منم زدم با سوابق حالا تا بیارم یا نیارم..

نه عزیزم، من ۲۳ سالمه ، نمیخوام کنکور بدم، میخوام برم دانشگاه ازاد بخونم این رشته رو اما اطلاعات کافی راجع بهش ندارم ، خواستم یکی که اطلاعات داره بیاد راجع بهش حرف بزنیم

واسه چی ، قبول شدی این رشته رو؟

نه عزیزم، من ۲۳ سالمه ، نمیخوام کنکور بدم، میخوام برم دانشگاه ازاد بخونم این رشته رو اما اطلاعات کافی راجع بهش ندارم ، خواستم یکی که اطلاعات داره بیاد راجع بهش حرف بزنیم

نه عزیزم، من ۲۳ سالمه ، نمیخوام کنکور بدم، میخوام برم دانشگاه ازاد بخونم این رشته رو اما اطلاعات کاف ...

خوبه ولی رو بازار کارش اصلا حساب نکن یک درصد حساب کن کمتر 

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂
کدوم کشور برای خوندن باستان شناسی یا برای یه باستان شناس مناسب تره؟باستان شناسی چقدر به ریاضی مربوطه ...

انگلیس، کانادا ، آمریکاو... اینا خوبن، خیلی کم به ریاضی مربوط میشه همش تاریخچه و ایناس تقریباً 

هزینه تحصیل تو این رشته به چه صورته؟ اینم میدونید؟

دانشگاه آزاد که دیگه خودت می‌دونی متغیره و تقریباً زیاد مصلا شاید ترمی شیش هفت تومنم بیوفتی الان ممکنه بعدا بیشتر هم بشه علاقه داری؟