2777
2789
عنوان

خانما اگه همسرتون بدون اینکه به شما بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ناراحت نمیشم چون خودمم به خانوادم کمک میکنم .مگه چی میشه اخه راستش به نظر من پدر و مادر حقشونه یک ...

دادنش مهم نیست اینکه اون پول برای کل خانوادست ولی نظر نپرسیده باعث ناراحتی میشه

خیر قانونی مشکلی نداره

و اینکه شاید نخواسته غرور خونوادشو زیرپا بذاره و صلاح ندونسته

من ناراحت نمیشم 

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

من ناراحت میشم

اما بخاطر کمک کردنش نه 

بخاطر پنهان کاریش 

به نظرم چه مرد چه زن وقتی بتونن یه چیزی رو از همسرشون پنهان کنن قطعا چیزای دیگه رو هم میتونن 

و چیزی که توی زندگی رد لاین منه دروغ و پنهان کاریه

.Pain🔥you made me a believer

همسر من یه مدت مطمینم میداد چون مجردی زیاد کمکشون میکرد انگار روش نمیشد یه دفعه ببرش،منم به روش نمیاوردم ولی الان که وضع پدرش اینا بهتر شده نه چیزی نمیده،والله خب ناراحت کننده که هست منتها یه وقتایی ارزش بهم خوردن زندگی و آرامش و نداره بعدم با سیاست باش هر حور میتونی خرج بتراش نذار پولش قلمبه بمونه خیلی ناثیر داره،وام بگیر وسیله خونه عوض کن و هر کاری که پول و خرج کنی

باعث ناراحتی میشه  و باید  اولویت شما باشید اگه خرج و مخارج شما تامین بود با رضایت شما بخشی هم به اونا اگه نیاز داشتن بده البته با رضایت شما!!

اگه انسان با درکی هست باهاش صحبت کن اگه نه به نظرم فقط حال خودت رو خراب میکنی

دادنش مهم نیست اینکه اون پول برای کل خانوادست ولی نظر نپرسیده باعث ناراحتی میشه

به صورت قانونی اینجور نیست و پنهان کاریشم کاملا قابل درکه ک نخواسته غرور و شان خانوادشو پایین بیاره برای همون به نظر من جای ناراحتی نداره

حتماً واکنش تنی داشتم که مخفی کاری کرده 

ولی راضی ام بهشون کمک کنه چه مخفی چه با اطلاع پول خودشه خانوادش هم تا زمانی خرجش کردند چه اشکال داره 

برگرده جبران کنه

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»