2777
2789
عنوان

اگه نشه واقعا به اخر میرسم

342 بازدید | 8 پست

این ماه بزور امپول روز یازدهم پری فولیم رسید به16دکترگف تا روز۱۲بزرگ میشه ۱۹میلی میشه ..امروزم روز ۱۸هست .دلم و کمرم یکم درد میکنه دعام کنید کسی تجربه ای داره تورو خدا بهم امید بدید 

به امید نی نی دار شدنم.یعنی میشه

ان شاءالله یه نی نی صالح و سالم خدا بهت عنایت میکنه.

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز یه خانم دکتری هست که خاله من بعد ۴ بار ای وی اف، ۳ تا سقط و کلی مشکل بعد ۸ سال پیشش طبیعی باردار شد، فقط یه حرف به خالم زد 

۱ همه ی قرصای قبلیشو ریخ دور و تقویتی داد و مولتی ویتامین تا ۶ ماه

۲ خالم کلی اضافه وزن داشت گفت ۱۰ کیلو کم کن بیا

۳ تمام خاطراتتو بریز دور با ارامش کامل ۶ ماه دیگه بیا 

تمام این ۸ سال درد و هورمونی که خاله ی من به خودش زد فقط و فقط بخاطر استرس و چاقی بود...

هر کدومو داری بریز دور با روحیه شروع کن

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹

امام صادق میگه وقتی دعا میکنید فکر کنید که دعاتون پشت درِ

ضمنا چهل روز زیارت عاشورا نذر کن یا چهل روز سوره حشر نذر کن حاجتت روا میشه

لب دریا بری چه یه قطره برداری چه هزار لیتر برای خدا حاجت بزرگ یا کوچک معنی نداره خدا خیلی سخاوتمنده 

دوست عزیز یه خانم دکتری هست که خاله من بعد ۴ بار ای وی اف، ۳ تا سقط و کلی مشکل بعد ۸ سال پیشش طبیعی ...

۳کیلو اضافه دارم .اول۵کیلو بود دوتا اب شد 

به امید نی نی دار شدنم.یعنی میشه