2777
2789
عنوان

به دخترم گفتم ازت بدم میاد

359 بازدید | 18 پست

الان رفت مدرسه دارم از ناراحتی دق میکنم دخترم ۸ سالشه کلاس اول تا سه ماه اول به مدرسه علاقه داشت دوماهه نه تکلیف مینویسه نه درس میخونه هفته های صبحی با دعوا از خواب بیدار میشه بعد ظهری هم تا ۱۲ میخوابه یکسره سرش یا تو تی وی یا با اسباب بازیاش جدیدا فحش هم یاد گرفته میده امروز هم زدمش هم گفتم بدم ازت میاد با گریه مدرسه 🥺🥺

تبریک میگم برای همیشه از درس زده ش کردی 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب😐🙂

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

معلم زده اش کرده بسکه تکلیف میده

همیشه یه امید و انگیزه باش برای بچت 

فعلا کوچیکه شما باید همراهیش کنی 

وقتی بزنیش واسه همیشه اون کارو انحام نمیده 

با زدن چیزی درست نمیشه بلکه نابود میشه

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

فراموش کن..براش امروز خوراکی مورد علاقه شوبپز ازدلش دربیار

وازاین به بعدبجای خشونت بشینین دوستانه حرف بزنین دلایلشوبشنو...

شایدمعلمش باعث دلزدگیش شده یا دوستانش

تو هم بجای عصبانیت تشویقش کن به درس عواقب درس نخواندن وبگو

البته بذارچندوقت به حال خودش باشه

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏

حالا الان میبرنت پای گیوتین ولی عزیزم برای همه مادرا پیش میاد واسه ماها هم پیش اومده 

مادر ی موجود فرازمینی نیست که 

۸ سال بزرگه ببرش بیرون پارکی رستورانی جایی خوش که گذروند حالش خوب بود بشین باهاش صحبت کن هم راجع به این حرفت هم مسایل دیگه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴