2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این گفته ی نامزدم چیه

211 بازدید | 16 پست

بچها نانزدم مخالف کارای زیباییه 

بعد بهش گفتم منو قانعم کن بعد  نامزدم میگفت اینا همشون ضررن 

مثلا همین مانیکور وقتی ک پوستای دور انگشت هست یعنی صد دفاعی بدنت کامله بعد تو با این دستا به همه جا دست میزنی  ولی با مانیکور کردن باعث میشی صد دفاعی بدنت از بین بره و بدنتو در معرض الودگی قرار میدی 

یا وقتی  بوتاکس میکنی در واقع داری یک باکتری فلج کننده به صورتت تزریق میکنی واقعا چرا باید اینقدر به بدنت ظلم کنی 

یا حتی میکاپ هایی ک میریم توی ارایشگاه انجام میدیم نامزدم میگفت اون وسایل ارایش رو برای هزار نفر استفاده میکنن اون خط چشم روی چشم هزار نفر میخوره اون رژ روی لب هزار نفر میخوره و حتی اگر یکیشون مریضی داشته باشه به راحتی منتقل میشه  

یا حتی راجب مو رنگ کردن میگفت اینا همه مواد شیمیایی همه موهارو میسوزونه نازک میکنه ریزش میاره تا وقتی ک موهات مشکی و سالم و بدون سفیدیه چرا باید بری سر سلامتیت قمار کنی هر وقت ک تار های سفیدش زیاد شد و از شکل و شمایل در اومد اون موقع میری رنگ میکنی 

یا حتی راجب ژل و اینجور چیزا نامزدم میگفت تو داری یک شی خارجی ک هزار تا ریسک عفونت و ... داره رو با اجازه ی خودت به بدنت تزریق میکنی ک چی بشه یکم لبت بزرگ تر بشه  خب بزرگتر نباشا چه عیبی داره؟ 

نظر شما چیه 

من ک قانع شدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در مورد عمل زیبایی و غیره نمی‌دونم 

ولی بخش لوازم آرایشی من بودم میگفتم حالا که انقد خوب و مهربونی نگرانم میشی بریم واسم لوازم آرایشی بخر خصوصی مال خودم باشه ببرم آرایشگاه از مال خودشون نزنن

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
لوازم ارایشی دارم منظورش میکاپ های مجالس بود

منم منظورم همونه که اگه انقد نگرانه وسایل آرایشگاه بهت نخوره خب برای خودت بخره یا مال خودتو ببر

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
نامزدت ادم خوبیه خودتو همین طور ک هستی دوس داره

اره همینجوره  

کلا نچرال پسنده  

مادرشوهرم یکم چروک داره بعد یک سری این بحث بوتاکس و اینا شد نامزدم میگفت این چروکا امضای کارته مامان اینا نشان از تجربه اته چرا باید بری از بین ببری دیدم واقعا دیدگاهش درسته من تا حالا از این دید نگاه نکرده بودم 

عییزم چرا به حاشیه میپردازی بحث تاپیک ی چیز دیگه بود

والا دیگه هر کس به یه چیزی جواب میده منم به اون مورد که توجهمو جلب کرده پرداختم به قول خودت 

اگه این مخالفت در حد اینه که راضی نیست و اگه انجام بدی ناراحتی درست نمیکنه خوبه

اما اگه مخالفتش در حدی هست که مانع انجام میشه و درصورت انجام رفتار بدی نشون میده درست نیست

حرفاش درسته تا حدودی اما تمام حرفاش تا زمانی قابل انجام هست که ادم وارد میانسالی نشده

اگه این مخالفت در حد اینه که راضی نیست و اگه انجام بدی ناراحتی درست نمیکنه خوبهاما اگه مخالفتش در حد ...

من ناخنامو ژلیش میکنم همیشه تا به الان ک چیزی نگفته 

ارایشم میکنم بازم چیزی نگفته 

ولی گفتم میخوام دماغمو عمل کنم گفت که محاله بزاره سر عمل زیبایی خودمو ببرم زیر تیغ جراحی   تنها مخالفتش اینجا بوده