2777
2789

چکار کردی؟؟؟

رحم اجاره نکردی؟

دکتر پوردست به من گفت آشرمن در تمام دنیا همین جوریه برمیگرده و تو هم خودتو خسته نکن برو برا رحم جایگزین 

شما دکترایی که عملت کردن بهت میگفتن ممکن هست که برنگرده؟؟؟کدوم دکترا عملت کردن؟؟؟اسمشونو میگی؟؟؟

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم سندرم آشرمن هستم دکتر البرزی عملم کرد نتیجه نداشتدکتر پوردست هم گفت بنظرم پیگیریش نکن شما ک ...

سلام.بله دکترت درست گفته من تا الان سه چهار بار عمل کردم و مجدد برگشته حتی شدیدتر.من یکبار تهران با دکتر صارم بیمارستان صارم عمل شدم بقیش تو شهر خودمون و خوب نشدم بلکه بدتر هم شدم

چکار کردی؟؟؟رحم اجاره نکردی؟دکتر پوردست به من گفت آشرمن در تمام دنیا همین جوریه برمیگرده و تو هم خود ...

هنوز رحم اجاره نکردم نه آدم خوبی پیدا کردم نه هزینش هم دارم فعلا موندم چکار کنم

عزیزم بهت درخواست دوستی دادم قبول کن اینطور بهتر میتونیم با هم حرف بزنیم

باشه عزیزم ولی درخواست دوستی برام نیومد.

میگم طب سنتی رو امتحان کردی؟

من توی یه تاپیک دیدم یه خانمی گفته بود با یه داروی گیاهی چسبندگی شدیدش از بین رفته.منم سرچ کردم و رفتم سفارش دادم هر دوره اش ۵ باره.من کلا پریودی نداشتم در حده یه لکه بینی کم حجم...بعضی ماه ها همونم نبود.

۳ بار استفاده کردم (باید ۵ بار استفاده میکردم چون هر دوره اش ۵ باره)بعدش موقع همون لکه بینیم شد و پریود شدم ایندفعه اتفاقا قاعدگیم دردناک و با خونریزی خیلی خیلی بیشتر بود که توی چند سال گذشته اصلا سابقه نداشت 

البته اینم بگم یه هفته ای میشد هر صبح یه قاشق سیاه دانه کوبیده با عسل میخوردم.

الان روز سوم پریودیمه که کلا توی این سه روز خونریزی داشتم ولی خون لخته.

حالا تا پریودیم تموم بشه بعدش یه دوره ۵ روزه را استفاده میکنم تا برسم به پریودی بعدی ببینم چی میشه اگر تاثیر مثبت داشت و حجم خونریزی نسبت به ایندفه بیشتر شد بهت اطلاع میدم 

درخواست دوستی برام نیومد اگه میشه دوباره بزن.ممنون

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷