2777
2789

می خواستم با دکتر سروگل شهریور برم 

گفت با بیمارستان کوثر کار نمی کنه

بیمارستان بعثت و میر !

بیمارستان بعثت که خودش افتضاحه با وجود گرون بودن

بیمارستان میر هم تماس گرفتم گفت ۱۷۰ میلیون 🫠😬نمی دونم جدی بود یا شوخی؟😅🤣🥰

کوثر گفت ۲۰ تومن

اسی بچه ها 

فردا ادارات بازه پنجشنبه هست؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

بیمارستان کوثر؟

اونکه قلب و عروقه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای حتما خصوصی باشه؟

نه عزیزم ولی دیگه در حد ۲۵ تومن نهایتا باشه ترجیحم خصوصیه

آخه آبجیم زایمان اولش توی بیمارستان دولتی بود خیلی اذیت شد

می گفت همش ماماها میان دست می کنن تو واژنت کلی ترسیده بود و بار روانیش زیاد بود براش

زایمان بعدیش توی بیمارستان کوثر بود خیلی خوب بود راضی بود و اذیت نشد اما با دکتر شهریور بود که الان دیگه میگن اونجا نیست انگار

خالم بیمارستان اردیبهشت زایمان کرد‌ میگفت راضی بوده

اردیبهش میگه ۱۵۰ میلیون 

البته با بیمه تامین اجتماعی یه مقداری شاید کمتر بشه اما نه خیلی

خب این مبلغ رو دوس ندارم بدم حقیقتا وگرنه یکی از آبجیامم اردیبهشت بود و راضی بود

نه عزیزم ولی دیگه در حد ۲۵ تومن نهایتا باشه ترجیحم خصوصیهآخه آبجیم زایمان اولش توی بیمارستان دولتی ب ...

کلا دکتر تو روند زایمان در حد دو سه بار اومدن و سر زدنه. بیشتر ماما هست که پیشت هست. اگه میتونی ی تحقیق کن درمورد دکترای کوثر ببین کیا هستن و چجوریه. اگه همشون خوب بودن، هر وقت دردت گرفت میری بیمارستان و دکتر شیفت میاد بالاسرت

کلا دکتر تو روند زایمان در حد دو سه بار اومدن و سر زدنه. بیشتر ماما هست که پیشت هست. اگه میتونی ی تح ...

یعنی همینجوری بری یکی واقعا میاد و زایمانتو انجام میده؟!😂🥰فک کردم باید از قبلش نوبت بگیری اینا

پرسیدم میگن خوبن دکتراش 

زایمانم رو زده ۶ شهریور

خودم تهران زندگی می کنم

ولی دو سه ماه دیگه برمی‌گردم شیراز و زایمانم اونجاست

نه که دورم از شیراز الان

اصلا نمی‌دونم چکار کنم حسابی سردرگمم🥲🫠