2777
2789

دقیقا یدونه بزرگ روی غضروفشه بقیش هم ریز ریزه

فشار ک نمیتونم بدم دیشب هرچقد خواستم با سوزن در بیارم نشد بدتر شد چیکارش کنمممم

منم بینیم عملیه چسب بینی لانبنا رو استفاده میکنم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلش رو از كجا بگيريم؟

نمیدونم فرق بین اصل و فیکشو، دیجی کالا داره

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

اگه هنوز یه سال نشده بینیتو عمل کردی از چسب لانبلا استفاده نکنی بهتره چون بینی هنوز ورم داره و پوست بینی هنوز کامل به گوشت زیرش نچسبیده و وقتی این چسبو  از روی بینی جدا کنی به بینیت فشار میاد و باعث جدا شدن دوباره پوست از گوشت و تورم مجدد بینیت میشه منم هنوز یک سال نشده که بینیم رو عمل کردم همین مشکل رو دارم یه بار این چسب رو استفاده کردم و خیلی ورم کرد از اون تصمیم گرفتم بهشون کاری نداشته باشم فعلا😅😅