2777
2789
عنوان

کیک تولد

113 بازدید | 8 پست

سلام دوستان برای کیک خامه ای چرا انقدر کیکای من سبک و کم وزن در میاد میشه کمک کنید من از این رسپی که برای اسفنجی استفاده میکنم خوبه یا نه 

۸ عدد تخم مرغ 

۲۰۰ گرم آرد

۲۰۰ گرم شکر

بیکینگ پودر یک چهارم ق چای خوری

وانیل

شیفون بهتره یا اسفنجی؟؟

تخم مرغ زیاد هست البته از نظر من 

اینم از دستور کیک پایه فوق العاده😍😋 باب کیکای تولد و خامه ایی🥰🥰🎂

مواد لازم👇

تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم  
آبجوش ۲ قاشق غذاخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری

اول سفیده و زرده رو جدا کنید بعد سفیده ها رو با یک سوم شکر ۳ دقیقه بزنید تا کامل سفت بشه و بذارید یخچال

زرده ها با مابقی شکر و وانیل رو هم بزنید تا کرمی بشه بعد آب جوش رو اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا ۵ دقیقه

آرد رو تو سه مرحله اضاف کنید آخر سر سفیده رو

بذارید فری که یه ربع از قبل گرم شده

نکته👇

🎂آردتون سه صفر یا نول یا آرد مخصوص شیرینی پزی باشه

🎂ظرفی که توش سفیده میزنید با پره های همزن خشک و تمیز باشه

🎂قلق فرتون رو پیدا کنید ببینید تو چه دمایی بهتر کیک میپزه😘

👩🏻‍🍳🎂دهکده کیک خانگی

من از دستور خانم عباسی استفاده میکنم که اینه واقعا فوق العاده شدن من با این کیک هشت تا تولد رو گذروندم که عالیه 

تخم مرغ زیاد هست البته از نظر من اینم از دستور کیک پایه فوق العاده😍😋 باب کیکای تولد و خامه ایی🥰🥰 ...

سلام عزیزم ممنونم خیر ببینید این مقدار کیکتون میزان وزنش چقدر میشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اندازه نکردم ولی دو تا از این کیک با خامه اش شد دو کیلو دیگه نمیدونم مونده به استفاده شما از خامه 

من از این کیک هشت تا درست کردم واسه کیک دو طبقه واسه چهل نفر که تقریبا هفت کیلو نیم شد 

راستی واسه این کیک فقط کاغذ روغنی زیرش بندازین و قالب رو چرب نکنین 

اگه بخواین که از دستور های فوق العاده استفاده کنین از  دستور های خانم فاطمه عباسی استفاده کنین من همیشه دعا گوی ایشون هستم هیچ وقت موادم هدر نرفته و حتی از بیرونیا بهتر و عالی تر شده 

اندازه نکردم ولی دو تا از این کیک با خامه اش شد دو کیلو دیگه نمیدونم مونده به استفاده شما از خامه من ...

چه خوب من اون مقدار رو میزدم تازه ۱ونیم کیلو بهم میداد دوره کیک شرکت کردین پیش خانم عباسی؟؟ 

نه متاسفانه قبل از اون دوره حضوری توی شهرمون رفتم بعد با ایشون آشنا شدم 

بیشترین چیزی که یاد گرفتم از ایشون بود نکات خوبی رو رایگان یاد میدن انواع دسر و انواع شیرینی های تر و غیره 

و قراره توی تابستون امسال دوره کیک عروسکی جاذبه رو از ایشون خریداری کنم چون فعلا درس دارم

بعدشم من کلاس فوندانت نرفتم و هیچ وسیله ای برای فوندانت ندارم 

بدون هیچ وسیله آدم فضایی و انواع تاپر ها رو خودم درست کردم با وردنه و چاقو اینا که هممون تو خونه داریم درست کردم 

چه خوب من اون مقدار رو میزدم تازه ۱ونیم کیلو بهم میداد دوره کیک شرکت کردین پیش خانم عباسی؟؟

اسی یه سوال

شما دندونات رو اورتودنسی کردی؟

انقدری که من به بختم لگد زدم رونالدو به توپ نزده....                              حجابم بهترین داراییمه...❤