2777
2789
عنوان

موقع عصبانیت حرفای بدی میزنم

1697 بازدید | 24 پست

من در کل خانوم اروم و بی سر و صدایی ام بیرون خونه ولی شوهرم که رو اعصابم میره خیلیی شددیییید عصبانی میشم و خیلی حرفای بدی بهش میزنم و بعدش هم خیلی پشیمون میشم ک صدامو بلند کردم و حرف بد زدم خیلی تمرین کردم ک حرف بد نزنم ولی انگار طلسم شدم و دست خودم نیس... کلا احترام بینمون از بین رفته واقعا نمیدونم چیکار کنم حالا شوهرمم خیلی اقاس هیچی نمیگه من بیشتر شرمندش میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی فحش بدمیدی؟

اون چیکارمیکنه؟

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

کسی که موقع عصبانیت تصمیم میگیره و حرف میزنه

تیشه به ریشش میزنه.

گلم،موقع عصبانیت تا ده بشمر بعد عصبانیتت و ول کن

دفعه ی بعد بیست تا

دفعه ی یک دقیقه

توکل کن به خدا،از خودش کمک بخواه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

میتونی تصویر سازی کنی عزیزم.حتی در طول روز که داری کاراتو انجام میدی.اون موقعیتا رو با جزییات مجسم  کن حالا خودت رو کا در اون لحطه صحنه رو ترک میکنی یا میری یه لیوان لب میخوری و نفس عمیق میکشی

این صحنه رو بارها تکرار کن و وقتی واقعی شدو عملی کردی برای خودت یه جایزه خوب بگیر

یعنی فحش بدمیدی؟ اون چیکارمیکنه؟

تا حدودی فحش اره..خخخ... میگم بیشعوووور احمق... خاک بر سرم زنت شدم.... خیلی خری و..... اون یا میخنده یا میگه بهار درست حرف بزن... بعضی وقتا هم هر چی میگم میگه خودتی و میخنده... کلا منو جدی نمیگیره ولی خیلی ناراحتم ک اذیتش میکنم

انگار تو،منی،،،،،،،منم عین توام و وقتی عصبانی میشم هر چی از تو دهنم در میاد به شوهرم میگم،یعنی هر چی فکرشو بکنی،،،،،،،شوهرم یک کلمه جواب نمیده بعضی اوقات میرم چند ضربه محکمم بهش میزنم دفاع نمیکنه فقط منو محکم میگیره،،،اصلنم قهر نمیکنه وقتی هم آروم شدم میاد میبوستم همه چی تموم میشه،،، تا حالا قهرمون 5دقیقه هم طول نکشیده،،،،،،،اینقدر سعی کردم جلوی دهنمو بگیرم ولی زورم نمیرسه