2777
2789
عنوان

خانما چرا انقد منو عصبانی میکنید بخدا مردا ارزش ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 31 پست
حرفتون درست و در مورد زن و مردصدق میکنه، کلا ادما نباید برای یه نفر دیگه دق کنند! ولی خواهشا اسم پیا ...

عزیزم منظورم اینه هرچی حدی داره 

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

حرفت بی معنیه

نیست گلم 

هرکی با تجربه های خودش تورو نصیت میکنه

یکی از فامیل های ما میگفت من شوهرم خیلی خوبه چرا؟چون ۱۰۰کیلو بود هیچ امیدی نداشت شوهرش باهاش ازدواج کرد کمکش کرد درس خوند وزننش اومد پایین اخلاقش اروم شد میگفت تجربه من میگ شوهر خوبه چون همسر من خیلی بام خوبه انقدر باهم خوب زندگی کردن و تلاش کردن که مهاجرت کرد

و بالعکس کسایی و دیدم ک میگن شوهر هرگز خوب نیس و بدرد نمیخوره و به مرد نمیشه تکیه کرد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بی عزت نفسیه وقتی خودتو دوست نداشته باشی و طرف مقابلو از خودت بیشتر دوست داشته بوده باشی انگار خودت مردی.

همیشه اعصابم خورد میشه وقتی تاپیک این مدلی میبینم 

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

کلا ذات مرد اینجوریه ولی مرد خوب هم هست...گریه کردن و ازاد دادن خودمون برا کسی که جایگاهی نداره تو ز ...

تو بگو اون فرد کلا فرشته باشه انسان نباید به هیچی تا ابن حد دل ببنده

نه تنها مردا بلکه هیچ کسی ارزش نداره ک ب خاطرش از خودت بزنی

دقیقا 

نگا کنید دوستم چ عاقله همه چیو میفهمه

موافقم

اصلا نمیفهمم چرا باید واسه کسی که رفته و ارزشی قلئل نشره ادم خودشو از زندگی بندازه

این اوج حقارت و حماقته

یا اینایی که اونقدر خودشونو کوچیک میکنن که برن جلو به یه پسر پیشنهاد بدن

یا یکیو میشناسم پسره مستقیم بهش گفته من قصدم از رابطه جدی نیست ! هیچ محبتی تو رفتارا و حرفاش نیست

یه ماهم بگذره زنگی به دختره نمیزنه اما دختره ۸ ساله خودشو اسیر این پسره کرده!!! واقعا نمیفهمم چرا؟؟؟؟ ادم چرا باید اینقدر احساس حقارت داشته باشه؟؟؟

تو بگو اون فرد کلا فرشته باشه انسان نباید به هیچی تا ابن حد دل ببنده

دیگه دله ادمه یهو بسته میشه دست خود ادم نیست...ولی باید کنترل کنه دلشو به کسی بده که ارزششو داشته باشه نه از این لاشیایی که فراوونن

ن دیگه این درس نیس🥲🙂پیامبر پیامبرِ دلیل اینکه زن زیاد داش بخاطر اینکه یا بیوه بودن یا سرپرستی نداش ...

عی بابا ول کن