2777
2789

من ده سال درگیرش بودم 

یک دفعه خیلیییی لاغر شدم اونقدر که عمم نمیشناختم موهام ریخت بی اشتها شدم روانشناس رفتم روانپزشک رفتم ولی هیچ فایده ای نداشت هیچ کس حالمو نمیفهمید تو بارداریم و بعد از اون خیلی اوضاعم خراب بود اونقدر که انگار بدنم یک بار سنگین بود برام و نمیتونستم که از جام بلند شم یبوست های طولانی گریه ها و کابوس های وحشتناک 

یه بار بابام یک چیزی بهم گفت نا خودآگاه اونقدر جیغ زدم و گریه کردم اون آدم اصلا شبیه من نبود 

منم از هرچی دارو و روان پزشک و روان شناس بیذار 

خلاصه تصمیم گرفتم با داروهای گیاهی اعصابم آروم کنم یک مدت اسطوخودوس خوردم دیدم حالم بهتره دنبال این رفتم که چرا حالم اینقدر بده 

خلاصه سرتون درد نیارم فهمیدم که غلبه سودا دارم یعنی اینکه انگار تو رگام سیمان ریختن خون به اندام های بدنم نمیرسه هر چیزی میخورم خوب جزب نمیشه 

بعد از مشورت با یک دکتر طب اسلامی و مصرف دارو های سودا بر و... الان حالم خوبه امید دارم و میخوام خوب زندگی کنم 

داروی اعصاب فقط مخدره که تا میخوری آرومت میکنه قطعش کنی بدتر از قبلی 

اگر میخواین که مزاجتون بدونید توی سایت دارو ۱۰۰ مزاج شناسی رایگان داره 

کارشناس هاش هم هم آقا و هم خانوم مشاوره رایگان میدن امید وارم حالتون عالی باشه همیشه 

من افسردگی داشتم در حدی که دست به خودکشی زدم . رفتم زیر نظر روانپزشک و طی ۶ ماه درمان شدم الانم ۱۳ سال میگذره و حالم کاملا خوبه داروهام هم قطع شده . 

در کل بنظرم شما دکتر روان پزشکت خوب نبوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من افسردگی داشتم در حدی که دست به خودکشی زدم . رفتم زیر نظر روانپزشک و طی ۶ ماه درمان شدم الانم ۱۳ س ...

من خیلی حالم. بد بود 

رفتم روانپزشک داروهایی که بهم داد شبا نمیتونستم بخوابم علاوه بر اون حال بدم همسرم میگفت الکی خودت مریض میکنی الکی تلقین میکنی باری بود اون موقع

شما تهران هستی؟ میشه لطفا بگی دکترت کی بوده؟

بله عزیزم تهران هستم 

روان شناس با معصومه تقدسی پیش میرفتم و روان پزشکم که خدا پدر و مادرش رو بیامرزه دکتر کاظم ملکوتی بودن. الان فوق تخصص سالمندان هست ولی بازم مریض های غیر سالمند ویزیت میکنه عالیه 

من خیلی حالم. بد بود رفتم روانپزشک داروهایی که بهم داد شبا نمیتونستم بخوابم علاوه بر اون حال بدم همس ...

دکتر خوب نعمتیه منم پیش دکتر بد رفتم ولی دیدم بهتر نشدم سریع دکترم رو عوض کردم با یک سری داروی سبک و در کنارش مشاوره های متعدد و خوب کلا ۶ ماه نشد که اوکی شدم 

بله عزیزم تهران هستم روان شناس با معصومه تقدسی پیش میرفتم و روان پزشکم که خدا پدر و مادرش رو بیامرزه ...

مرسی عزیزم لطف کردی ، خداروشکر که حالت خوبه

روانسناس به من دکتر مهران مسیبی رو پیشنهاد داد نمیدونم کارش خوبه یا نه ، شناختی روش داری؟

دکتر خوب نعمتیه منم پیش دکتر بد رفتم ولی دیدم بهتر نشدم سریع دکترم رو عوض کردم با یک سری داروی سبک و ...

شوهرم و خانوادم منو درک نمیکردن من با زور و گریه و... رفتم پیش دکتر 

دارویی که بهم داد نمیذاشت بخوابم همه دنیا سرم خراب بود

متاسفانه نمیشناسم ایشون رو پیش میراب زاده اصلا نرو

ممنون از راهنماییت ، همین دکتر ملکوتی که گفتی نظرات رو توی نوبت دات آی ار خوندم ،همه راضی بودن خداروشکر ، لطفت رو فراموش نمیکنم ، آرامش سهم قلب مهربونت🌹