2777
2789
عنوان

یه خواب بد دیدم

54 بازدید | 11 پست

خواب دیدم یه جای حدودا تاریکه گاوداری هم هست چندتا چاه بزرگم داره خواب دیدم یهو بچم نیست هرچی گشتم نبود شوهرم گفت شاید رفته خونه راه افتادم طرف خونه دیدم یه بچه چندماهه دیگه دارم بغل خواهرشوهرمه همه اونو میبوسیدن ولی فکر پیش پسرم بود یهو احساس کردم پسرم همونجای تاریک مونده بدو بدو برگشتم صداش کردم صداش اومد با التماس گفت مامان بیا صداش زدم کجایی بازم با التماس ترس جیغ گفت مامان توروخدا بیا باز جیغ زدم صورتمو چنگ زدم موهامو کندم با گریه صداش کردم اونم جوابمو داد با جیغ گفت مامان بعد بابامو شوهرم اومدن دنبالش بگردیم دیگه صداش نیومد جیغ میزدم التماس میکردم گریه میکردم دیگه صداش نیومد کسی تغییر خواب بلده 

فقط صدقه بده و تعبیر به خیر کن 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدقه انداختم تا بیدار شدم

خب کافیه دیگه 

دنبال تعبیرش نباش 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

هنوزم دستو پاهام داره میلرزه خیلی ترسیدم بخاطر همون تاپیک زدم یه کم حرف بزنم آروم بشم

عزیزم میدونم خیلی سخته 

منم دیشب خواب دیدم شوهرم دخترمو برده و با من قهر کرده 

اینقدر دخترم گریه میکرد 

خیلی خواب بدی بود 

ولی من برای شوهرم تعریفش کردم و آروم شدم 

ولی تعبیرش نکردم 

نترس عزیزم خیره ان شاء الله منم دیشب خواب دیدم با پسرم دارم میرم نون بخرم تصادف کردم ماشین زده بود بهم بعد هرچی دنبال شماره شوهرم میگردم تو گوشی پیداش نمیکنم خیلی حس بدی بود

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
نترس عزیزم خیره ان شاء الله منم دیشب خواب دیدم با پسرم دارم میرم نون بخرم تصادف کردم ماشین زده بود ب ...

خیلی بده آدم احساس میکنم واقعیت هست خدا هیچ کس رو با بچه ش امتحان نکنه

درسته ممنونم بابت حرفهات

انشاءالله همیشه خوش و خرم و سلامت کنار بچه ات باشی

خیلی بده آدم احساس میکنم واقعیت هست خدا هیچ کس رو با بچه ش امتحان نکنه

آره واقعا دیگه فکرشو نکن گلم یک خوابی بود تموم شد آیت الکرسی زیاد بخون

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔