2777
2789

من خودم غذای هندی عربی مکزیکی ایتالیایی   خوردم  ولی هیچی اصلا مثل غذای ایران کباب و قورمه سبزی نمیشه 😻

پسرم 🍃 و فرعون هزاران کودک را کشت تا موسی (ع) به دنیا نیاید اما در آخر اورا در خانه خودش بزرگ کرد.همیشه نقشه خدا از ما قوی تره🤍🌺

با ذائقه ما جوره ولی سالم ترین نیست واقعا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اصلا هرکسی میگه غذاهای ایران به درد نمیخوره مشکل تو دست پخت خودشه 😁

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم 

بهترین که تعریف شخصی هست ولی سالم ترین ؟ خدایی سالم ترین ؟ قورمه سبزی و اکثر غذاهای ایرانی رو انقدر می‌پزند که هویت مواد غذایی اش به لقا الله میپیونده😅😅😅😅

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ولی من عاشق غذاهای مراکشی و مکزیکی و فرانسوی و مصری و کره ای هستم...کلا به آشپزی و غذاهای بین المللی خیلی علاقه دارم ولی خب طبیعیه که هر کسی غذاهای کشور خودش رو بهترین غذای دنیا بدونه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
فقط چین و خفاش هاش خوبه دیگه هم بحث نکن

😂😂😂 

یک خانمی گفت قشر فقیر اونجا از این غذاها میخورن

پسرم 🍃 و فرعون هزاران کودک را کشت تا موسی (ع) به دنیا نیاید اما در آخر اورا در خانه خودش بزرگ کرد.همیشه نقشه خدا از ما قوی تره🤍🌺

اصلا هرکسی میگه غذاهای ایران به درد نمیخوره مشکل تو دست پخت خودشه 😁

ینفر هست ینی بقدریی بد غذا درست میکنه حالت میخوره بهم بلا نسبتتتتت نعمت خدارو جوری حروم. میکنه حالت از غذا بهم. میخوره یبار خانوادم دست پختش خورده بودن من نبودم. خدارو شکر وقتی اومدن خونه یکی بالا میورد یکی دنبال قرص بود یکی حالش بهم. خورده بود تند تندابلیمو میخورد😂😂😂دیگم. کسی لب به غذاهاش نزد

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

راستی متاسفانه غذاهای ایرانی سالم نیستند همین روغنی که نشونه جاافتاده بودن قورمه سبزیه خودش مصداق ناسالم بودن غذای ایرانیه و به علاوه به خاطر طرز پخت خوراک های ایرانی،درصد بالایی که از املاح،ویتامین ها و پروتئین و سایر مواد مغذی مواد غذایی هدر میره

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
ولی من عاشق غذاهای مراکشی و مکزیکی و فرانسوی و مصری و کره ای هستم...کلا به آشپزی و غذاهای بین المللی ...

ساندویچ مرغ مکزیکی عالیه. سالاد مرغ مکزیکی

ینفر هست ینی بقدریی بد غذا درست میکنه حالت میخوره بهم بلا نسبتتتتت نعمت خدارو جوری حروم. میکنه حالت ...

ببین اون دیگه کی بوده با این همه دستور پخت تو گوگل همچین چیزی درآورده🤣🤣

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چی بگم بهترین که تعریف شخصی هست ولی سالم ترین ؟ خدایی سالم ترین ؟ قورمه سبزی و اکثر غذاهای ایرانی رو ...

فرصت داری باهام صحبت کنیم یکم؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔