2777
2789

سلام من پسرمو تازه از پوشک گرفتم و کامل دستشویی میره و میگه اما وقتی دستشویی خونه میبرم لباسشو در میارم، بیرون که نمیشه لباسشو در بیارم باید چیکار کنم؟ کسی تجربه داره راهنمایی کنه ممنون

ی مدت سعی کن زیا  جایی نبری  تا مطمعن بشی یاد گرفته...

بعدشم باید تو خود توالت شلوارسو دربیاری دیگ چاره چیه

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا شما هر روز بیرون که نمیرید،وقتی که میرید بیرون از خونه حتماً اول دستشوییشو بگیر،اگه پسره باید ی ...

درسته اما نگرانم موقع دستشویی کردن لباساش یکم کثیف بشن و میخوام بدونم راهی به جز دراوردن لباسش نیست

اخه کفش داره و سخته اما مثل اینکه مجبورم همین کارو کنم

آخیی نازی کوچولو...

من فکر کردم منظورت از بیر ن خونه ی دیگرانه ...

اره سخته با کفش ...

اینم یه مدته میگذره کم کم یاد میگیرن با شلوار چطوری بشینن

درسته اما نگرانم موقع دستشویی کردن لباساش یکم کثیف بشن و میخوام بدونم راهی به جز دراوردن لباسش نیست

دیگه بچه کوچک این مسائل هم داره،من که به پسرم یاد داده بودم بدون اینکه لباسشو درآره پشت ماشینی ،درختی چیزی وقتی که مجبور بودم جیش می‌کرد

قبل از بیرون رفتن دستشویی بدشو بگیر یعنی بهش بگو پی پی کنه من هم دخترم و هم پسرمو به همین صورت حتی با اینکه بزرگ شدن قبل رفتن بیرون دستشوی بدشونو میکنند برای جیش راحتی یه گوشه ببر بعد جیش کنه 

فکر کن بعد انجام بده قدر ثانیه ثانیه لحظه های زندگیتو بدون زندگی برگشت نداره ولی ترمزداره مواظب حرفات باش تا دل نازکی رو داغون نکنی تا میتونی انرژی مثبت بده تا انرژی مثبت دریافت کنی خودتو فدای حرفای بیهوده رودربایستی های نابود کننده نکنی بدون تو خود تو میتونی خودتو شاد یا ناراحت کنی پس بیا بهترین انتخاب و داشته باش برات آرزوی موفقیت میکنم