2777
2789
عنوان

خواهش میکنم مامانایی که تجربه اگزمای نوزادی دارن یه لحظه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 29 پست
دقیقا به خاطر همیناش نمیخوام پماد کوتونی بمالم.چپن به اون شدت که پوستشو صاف و سفید میکنه دفعه بعدی ش ...

اره من این گزینه رو امتحان کردم خوب بود اما بنده خدا اومد داروهای نچرال داد که مثلا کبد رو درمان کنه که متاسفانه کبد گریدش رفت بالاتر و عمکلردش برعکس شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمان با پنهان فرق میکنهاگر دیگه دارو یا کرم مصرف نمیکنید قبول اما اگر روتین خاص دارویی دارید که فرق ...

نه دیگه تموم شد بدون روتین 

🙏🏻🙏🏻دوست قشنگم میشه تاپیک آخرمو بخونی؟ خیلی بهش نیاز دارم 🙏🏻🙏🏻

پسرم از ۸ ماهگی داشتدکتر بردم گفت بین ۳ تا ۵ سالگی تموم میشه و راست گفت دقیقا ۳ سالگی تموم شد خدا رو ...

سلام، کهیر بود یا اگزما؟ پسرم چهار سال و هشت ماهشه بیشتر شده اگزماش 😔 آلرژی هاش هم بیشتر شده

کرم اوسرین بدون اوره ثمین خوبهببر متخصص آلرژی

بردم تست آلرژی گرفتن گفتن حساسیت شدید به تخم مرغ داره.و یکم خفیف تر از تخم مرغ به شیر و بادام زمینی.

در حالی که من چندین ماهه تخم مرغ و هرچی توش تخم مرغ داره گذاشتم کنار

دست خدا بالاترین دست هاست
اگزما شدید اره الرژی ب هوا و غذاهای خیلی خیلی زیادی

عزیزم چطوری خوب شد؟

به خدا من دیگه کم آوردم.دکتر میگه تا یکسالگی خوب میشه ولی ما هرچی دغریم به یکسالگی نزدیک میشیم شدیدتر میشه اگزماش

دست خدا بالاترین دست هاست