یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برو توی آشپز خونه مامانتدر و کشو کابینت ها باز کنیادداشت کن
برو مغازه لوازم خانگی یه لیست میذارن جلوت که چشمت سیاهی میره ببین چی لازم داری برای خودت بخر
عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏
عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏
وهههههه هنوز همین چند وقت پیش ها بود یکی میگفت چهار صد میلیون پول جهازش شده پول وامش کامل گرفته واس ...
دختر داییم دو سال پیش پونصد میلیون شد پول جهیزیه اش. ولی جهیزیه اش هم قشنگ بود. تازه گاز و یخچال و فرش وسرویس چوب کامل تلویزیون لباسشویی ظرفشویی با داماد بود