2777
2789
عنوان

سلام از مراحل اولیه آی وی اف چجوری و چکارمیکنن بیان تجربتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 82 پست
بذار از سقطت چندماه بگذره بعد برو ای وی افعجله نکنفعلا به خودت برسگرمیجات بخور بذار رحمت گرم بشه

همین بچه ای که میگم گرفت همش از صدقه سر طب اسلامی و سنتی من سالیان کنار دارو سنتی رو هم اجرا میکنم مثلا یکی از گرمی های رحم بغیر خوراکی روغن سیاهدانه مالشی من با اینکار کسیت وفیبروبم دفع کردم

با ژل رحمی که هیچا ندیدم کارش عالی بود توی مشهد بنام عطاری کهن پسر بی بی سلیمانی گرفتم کلی دستمال کاغذی و فیبروم کیست این پرزهای نواربهداشتی دفع شده اگر اونا نبود که داروشیمیایی تنهاکاری که کرده ریش و موی سینه لطف کرده درآورده از بس هورمون هارو فاتحه میخونه

این دکتر که میرم ماما، کارش دستش خوبه الان فقط با لتروزل فولیک اسید کپسول ویتامین e دویست، با همینا گرفت

سردی جات، ترشی برنج ماست مخصوصا خربزه خیار هندوانه آب سرد حمام طهارت در ایام قاعدگی و... 

همه رو رعایت میکنم

یک کار عالی کردم تجربه برای همه بشه نواربهداشتی من سه ماهی شده حذف کردم دیگه درد اون ناحیه که میدونستم فقط بخاطر نواربهداشتی هم هست حذف کردم چون دهانه رحم باز هست و مکنده در دوران قاعدگی 

از این پارچه پنبه ای ها که نم میگره معمولا باهاش تیشرت درست میشه مستطیل برش زدم بعد همه رو جمع میکنم وقتی پاک شدم یا دستی یا تو ماشین میریزم توشم وایتکس و جوش شیرین حالا تاید یا مایع لباسشویی میزنم کلا لکهای خون غیب میشن بعد آبش که تقریبا گرفته شد روی بخاری خشک میکنم میکروب ها چندبار گرفته میشه حرارت هم که کشنده باکتری روی بخاری هم فقط پشت پارچه رومیندازم چون طرح داره پارچه پشت روش مشخصه بعد همونارو باز برای خشک کردن بعد دستشویی بجای دستمال توالت استفاده میکنم باورکنید دردم صفرشده تو پریودی خون ریزی قرمز و عالی شده آرامش گرفتم چون آخریا مشبکی گرفتم دیدم بازم بدرد نمیخور اونم عوارض داره دچار خارش و عفونت لبه داخلی رحم شدم

اینم بگم عسل واژینالی بعدپاکی تاچند شب رحم رو از زخم عفونت التهاب سردی رحم کیست فیبروم خشکی واژن نجات میده

#روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید _آویزان_میشوی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین بچه ای که میگم گرفت همش از صدقه سر طب اسلامی و سنتی من سالیان کنار دارو سنتی رو هم اجرا میکنم م ...

چقدر عالی موفق باشی عزیزم

منم طب سنتی رو قبول دارم اما خب دوره اش طولانی تره

برای اون موضوع که گفتی نوار بهداشتی رو حذف کردی بهت کاپ قاعدگی رو پیشنهاد میدم

چقدر عالی موفق باشی عزیزممنم طب سنتی رو قبول دارم اما خب دوره اش طولانی ترهبرای اون موضوع که گفتی نو ...

عزیزم شما کدوم مرکز انجام دادین 

میشه برا مامان شدنم دعا کنید

چقدر عالی موفق باشی عزیزممنم طب سنتی رو قبول دارم اما خب دوره اش طولانی ترهبرای اون موضوع که گفتی نو ...

اون چی هست  کاپ قاعدگی 

٠مQUOTE=370120984]برای من عکس رنگی میگه با آمپول باز شده  ولی دکتر میگه نه یه طرفت اصلا باز نیست حتی عمل هم کنم ...[/QUOTE]

من خودم بسته بود یکطرفم ۱۴٠٠

پارسال بازشد توی این مدت گاهی بادکش گرم میرفتم چون خیلی اثر داره شاید بگم دوسه روز عنبرنسارا دود کردم

اگرم مشهدی هستین ژل رحمی پیشنهاد میکنم فوق العادس عطاری کهن فقط داره هیچجای ایران نساختن همچنین چیزی ژل سبز تیره ایام پاکی دو سی سی شب میزنی واژن کلی آتشغال دفع کردم اولین بار که رفتم اسم مادرشون بی بی سلیمانی خداخیرش بده با دارو و عرقیجات دفع کیست و روغن سیاهدانه که جای کش پا زیر رحم چرب میکردم میگفت سفره یکبارمصرف رو بردارین ببرین تا زیرناف همیشه باشه یعنی من در روز یا شب یکبار چرب میکردم سفره میبستم بعد مینداختم دورباز یا شب یا روز کلا بود بعدباشال کمرتو ببندی

یکی دیگه از روشهای بازشدن لوله این روغن سیاهدانه عالی ها شک نکن

هر روز صبح ناشتا بدون هیچ قند نبات شیرین کننده تخم شوید یکم چند دانه رازیانه کلا یک قاشق مرباخوری توی یک و نیم لیوان آب بریز سریع جوش زد۴دقیقه بیشتر نشه بردار صاف کن ضرری نداره یکساعت ناشتا باش بعدچش غذابخور این دارو دفع عفونت میکنه و رازیانه که برای تخمکگذاری عالیه بعد هرشت یک خمیرکوچولو درست کن پهنش کن با وردنه کف ماهیتابه روباروغن زرد چرب کن آروم بذار توی ماهیتابه چندثانیه بعدخاموش کن که خشک نشه خمیر رو بشکل پهن انگار از اینور زیرشکمت تا اونور رو بگیره من اینکارو کردم اول خمیرزیاد سرد نشه بحدی که کم خیلی کم گرم باشه نسوزی بذار روی سفره یکبارمصرف بعد بنظرم اینکارو هم بکن خمیر بذار روی سفره ای که گفتم اندازه زیرشکم تا زیرناف برش دادی بعد بذار روی شال ببند بکمرت تاصبح زیرشکم نرم میشه و خودت میفهمی ازسفتی در اومده اینکارتاصبح باعث میشه تخمدان گرم شه آزادسازی تخمک رو انجام میده و دفع چسبندگی کیست فیبروم خودت حسش میکنی چقدر عالیه من اوایل لخته های گوشتی و قرمز و زرد عجیب غریب اینقدر دفع کردم میری کلی هزینه میدی آخرم ۵٠_۵٠

در ضمن تاجایی که من میدونم خود دکتر آزمایش گاه هم گفت همون ماده حاجب درحین عکس برداری خودش هم بازمیکنه لوله رو بعد من آی یو آی هم رفتم گفت اشکالی نداره بایکی هم میشه اصلا نگران نباش اون لوله که بسته خیلی ظریف و کوچیکه چیزخاصی نیست شما این کارارو بکن و مثبت فکر کن یعنی توکل بخدا کن حل میشه

اینم انجام بده اگر مشهدی نیستی نمیشه ژل بخری، در زمان پاکی هرشب ۲_۳سی سی عسل رو با چند قطره روغن زیتون و ضمه بخر یو نخودش روی قاشق بذارروی گاز بسوزه وقتی کف کرد و کفش تموم شد سفید میشه بردار کمی پودر کن باایناقاطی کن بزن واژن هیچ عوارضی نداره به دکترها هم نگو که قاطی میکنن😂🫤 چون علم شیمیایی کاسبی برای فروش دارو و داروهایی که فقط عوارض نه درمان

عسل خاصیت جوش دادن جای بخیه زخم، درمان سرطان، عفونت، کبودی، سرماخوردگی کرونا، سردی مغز و رحم، ازبین رفتن خشکی واژن ناباروری دردهای موقع ارتباط، دفع کیست فیبروم و... 

ضمه خاصیت ضد درد رو داره و... 

بادکش روزهای۳_۷قاعدگی و ۱۱

من بادکش میرفتم جای بی بی سلیمانی بعد یکمدت یک ویدیو دانلود کردم چندبارتمرین کردم شوهرم روی من و من روی اون سریع دوزاریم افتاد😂 هروقت بخوام اون میتونه بندازه فقط مواظب قضیه الکلش باش

بنظرم زالو درمانی حرف نداره نرفتم ولی زالو این خاصیت رو داره که از بزاق دهانش به امرقدرت خداوند مهربان یک رگ جدید رو توی بدن ایجادکنه و سلول مرده رو دفع کنه مادرشوهرخدابیامرزم قندش بالا بود چندسال قبل روی پاش داشت سیاه میشد زالو انداختن خوب شد سیاهی از بین رفت وقتتون و پولتون میذارین میزنن یک چیزی درست کنن ده تای دیگه رو بهم میرزین اینایی که گفتم دوسه ماه توپاکی انجام بده عنبرنسارا روبمن بی بی گفت توی پریودی انجام بده البته صبح دودی بود شب یک دارو داده بود ترکیبی عنبرنسارا هم داشت بایدمیجوشید تو قابلمه بعدتوقاعدگی دامن پام میکردم یا توحموم بادامن بخورش بخوره به رحم وایی اندازه کف دست ازم جدا شد 😍😍 پارسال رفتم عکس برداری گفت لولت بازه 👏

نه عزیزم من چون لوله هام بسته بود تشخیص دادن هیسترو بشم که اجازه ندادم چون یک سال قبلش تو شهر خودمون ...

09396378437

شماره عطاری کهن مشهد حرعاملی۶۲ که توضیح دادم جای بی بی سلیمانی لوله چپم باز شد و با ژل رحمی هاس

من پاپ اسمیر دارم تازه گرفتمعکس رنگی مال پارسال سالم بود

سلام عزيزم.

من الان تو پروسه اي وي اف هستم. ٢ ساله اقداميم هردو كاملا سالم ولي نشد. ٢ روزه كه داروهامو شروع كردم 

اول میری تشکیل پرونده  میدن یه سری آزمایشات و عکس رنگی رحم و .... برای همسرت هم آزمایشهای خاص خودش بعد که تکمیل کردی روز اول تا سوم پریودی میری با سونو واژینال مشخص می‌کنن شرایطتو دارو میدن باید سر ساعت استفاده کنی دقیقا اون روزی که تعیین میکنن برات بری دوباره سونو بشی ببینن چقدر داروها جواب داده دوباره براساس شرایطت دارو میدن همه اش هم تزریقیه تا موعدی که میگن باید آمپولها رو بزنی دو سه روز قبل پانکچر ( تخمک کشی ) آمپول آزاد سازی میدن این از همه مهمتره اینو باید سر تایمی که میگن بزنی روزشم مشخص می‌کنن بری تخمک هاتو تو اتاق عمل تحت بیهوشی کوتاه برمیدارن همون روز از شوهرتم نمونه اسپرم میگیرن تو آزمایشگاه با تخمک های شما لقاح میدن 

من امروز رفتم

بهت گفت ذخیرت خیلی کمه

نه صدم هست

بعد یه قرص داد که روزی ۴ تا بخورم

هنوز نگرفتم نمیدونم چیه

الان امپول نباید میداد ؟

خانمه گفت بااین ذخیره نمیدونم چیزی بهمون بده یا نه 

ناراحتم 

🌿 🌱🪻

من ۳ بار ای وی اف کردم

از طب سنتی کمک گرفتم هر ۳ بار

۲ بار یزد انجام دادم منفی شد

یکبار شیراز مثبت شد و خدا بهم یه پسر داد

ولی یه چیز که مطمئنم خیلی جوابگو بود آرامش و دوری از استرس بود.

من دوبار اول کلیییی استرس داشتم و چون شهر دیگه بودم خیلی سخت گذشت

ولی بار آخر شهر خودم خونه خودم بودم استرس نداشتم اصلا

جواب داد انشالله روزی همه ی منتظرا🙏❤️

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت. امروز ۱ دی هست.پسرم ۳ تا دندون دیگه درآورده و خیلی بامزه تر شده😂بهش میگم بگو ماما میگه نه نه.میگم بگو بابا میگه نه نه.نمیدونم نه رو کی یادش داده؟😐🚶عوضش هر موقع خرابکاری میکنه میگه ماما😫امروز ۱۰/۲۳.پسرم واکسن ۱۸ ماهگیش رو زد.خیلی گریه کرد ولی خداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزارخداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزار مرتبه شکرت پسرم حالش خوبه.شب آخری که زایشگاه بودم ساعت ۱ شب پیتزا خوردم چون خیلییی دوست دارم😂بچه تکون نخورد و ساعت ۵ صبح سزارین اورژانسی شدم.الان پسرم عاشققق پیتزاهست🙂😂هروقت من ناراحت باشم میاد نگاهم میکنه و میخنده تا من بخندم.همش سعی میکنه ناراحتم نکنه.دیشب گوشواره تو گوشمو کشید خیلی درد اومد بلند گفتم پسر بد.هی میومد منت کشی که اخم نکنم😂😂خدایا من ازت ممنونم که منو لایق دونستی🩵🙏

من امروز رفتمبهت گفت ذخیرت خیلی کمهنه صدم هستبعد یه قرص داد که روزی ۴ تا بخورمهنوز نگرفتم نمیدونم چی ...

کدوم شهری؟

اگه شیرازی برو پیش دکتر گویا مددی

من دکتر افلاطونیان که این همه ازش تعریف میکنن فقط ۸ تا تخمک برام تشکیل داد

ولی دکتر مددی ۳۲ تا تخمک داشتم با ۳۰ تا جنین

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت. امروز ۱ دی هست.پسرم ۳ تا دندون دیگه درآورده و خیلی بامزه تر شده😂بهش میگم بگو ماما میگه نه نه.میگم بگو بابا میگه نه نه.نمیدونم نه رو کی یادش داده؟😐🚶عوضش هر موقع خرابکاری میکنه میگه ماما😫امروز ۱۰/۲۳.پسرم واکسن ۱۸ ماهگیش رو زد.خیلی گریه کرد ولی خداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزارخداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزار مرتبه شکرت پسرم حالش خوبه.شب آخری که زایشگاه بودم ساعت ۱ شب پیتزا خوردم چون خیلییی دوست دارم😂بچه تکون نخورد و ساعت ۵ صبح سزارین اورژانسی شدم.الان پسرم عاشققق پیتزاهست🙂😂هروقت من ناراحت باشم میاد نگاهم میکنه و میخنده تا من بخندم.همش سعی میکنه ناراحتم نکنه.دیشب گوشواره تو گوشمو کشید خیلی درد اومد بلند گفتم پسر بد.هی میومد منت کشی که اخم نکنم😂😂خدایا من ازت ممنونم که منو لایق دونستی🩵🙏