٠مQUOTE=370120984]برای من عکس رنگی میگه با آمپول باز شده ولی دکتر میگه نه یه طرفت اصلا باز نیست حتی عمل هم کنم ...[/QUOTE]
من خودم بسته بود یکطرفم ۱۴٠٠
پارسال بازشد توی این مدت گاهی بادکش گرم میرفتم چون خیلی اثر داره شاید بگم دوسه روز عنبرنسارا دود کردم
اگرم مشهدی هستین ژل رحمی پیشنهاد میکنم فوق العادس عطاری کهن فقط داره هیچجای ایران نساختن همچنین چیزی ژل سبز تیره ایام پاکی دو سی سی شب میزنی واژن کلی آتشغال دفع کردم اولین بار که رفتم اسم مادرشون بی بی سلیمانی خداخیرش بده با دارو و عرقیجات دفع کیست و روغن سیاهدانه که جای کش پا زیر رحم چرب میکردم میگفت سفره یکبارمصرف رو بردارین ببرین تا زیرناف همیشه باشه یعنی من در روز یا شب یکبار چرب میکردم سفره میبستم بعد مینداختم دورباز یا شب یا روز کلا بود بعدباشال کمرتو ببندی
یکی دیگه از روشهای بازشدن لوله این روغن سیاهدانه عالی ها شک نکن
هر روز صبح ناشتا بدون هیچ قند نبات شیرین کننده تخم شوید یکم چند دانه رازیانه کلا یک قاشق مرباخوری توی یک و نیم لیوان آب بریز سریع جوش زد۴دقیقه بیشتر نشه بردار صاف کن ضرری نداره یکساعت ناشتا باش بعدچش غذابخور این دارو دفع عفونت میکنه و رازیانه که برای تخمکگذاری عالیه بعد هرشت یک خمیرکوچولو درست کن پهنش کن با وردنه کف ماهیتابه روباروغن زرد چرب کن آروم بذار توی ماهیتابه چندثانیه بعدخاموش کن که خشک نشه خمیر رو بشکل پهن انگار از اینور زیرشکمت تا اونور رو بگیره من اینکارو کردم اول خمیرزیاد سرد نشه بحدی که کم خیلی کم گرم باشه نسوزی بذار روی سفره یکبارمصرف بعد بنظرم اینکارو هم بکن خمیر بذار روی سفره ای که گفتم اندازه زیرشکم تا زیرناف برش دادی بعد بذار روی شال ببند بکمرت تاصبح زیرشکم نرم میشه و خودت میفهمی ازسفتی در اومده اینکارتاصبح باعث میشه تخمدان گرم شه آزادسازی تخمک رو انجام میده و دفع چسبندگی کیست فیبروم خودت حسش میکنی چقدر عالیه من اوایل لخته های گوشتی و قرمز و زرد عجیب غریب اینقدر دفع کردم میری کلی هزینه میدی آخرم ۵٠_۵٠
در ضمن تاجایی که من میدونم خود دکتر آزمایش گاه هم گفت همون ماده حاجب درحین عکس برداری خودش هم بازمیکنه لوله رو بعد من آی یو آی هم رفتم گفت اشکالی نداره بایکی هم میشه اصلا نگران نباش اون لوله که بسته خیلی ظریف و کوچیکه چیزخاصی نیست شما این کارارو بکن و مثبت فکر کن یعنی توکل بخدا کن حل میشه
اینم انجام بده اگر مشهدی نیستی نمیشه ژل بخری، در زمان پاکی هرشب ۲_۳سی سی عسل رو با چند قطره روغن زیتون و ضمه بخر یو نخودش روی قاشق بذارروی گاز بسوزه وقتی کف کرد و کفش تموم شد سفید میشه بردار کمی پودر کن باایناقاطی کن بزن واژن هیچ عوارضی نداره به دکترها هم نگو که قاطی میکنن😂🫤 چون علم شیمیایی کاسبی برای فروش دارو و داروهایی که فقط عوارض نه درمان
عسل خاصیت جوش دادن جای بخیه زخم، درمان سرطان، عفونت، کبودی، سرماخوردگی کرونا، سردی مغز و رحم، ازبین رفتن خشکی واژن ناباروری دردهای موقع ارتباط، دفع کیست فیبروم و...
ضمه خاصیت ضد درد رو داره و...
بادکش روزهای۳_۷قاعدگی و ۱۱
من بادکش میرفتم جای بی بی سلیمانی بعد یکمدت یک ویدیو دانلود کردم چندبارتمرین کردم شوهرم روی من و من روی اون سریع دوزاریم افتاد😂 هروقت بخوام اون میتونه بندازه فقط مواظب قضیه الکلش باش
بنظرم زالو درمانی حرف نداره نرفتم ولی زالو این خاصیت رو داره که از بزاق دهانش به امرقدرت خداوند مهربان یک رگ جدید رو توی بدن ایجادکنه و سلول مرده رو دفع کنه مادرشوهرخدابیامرزم قندش بالا بود چندسال قبل روی پاش داشت سیاه میشد زالو انداختن خوب شد سیاهی از بین رفت وقتتون و پولتون میذارین میزنن یک چیزی درست کنن ده تای دیگه رو بهم میرزین اینایی که گفتم دوسه ماه توپاکی انجام بده عنبرنسارا روبمن بی بی گفت توی پریودی انجام بده البته صبح دودی بود شب یک دارو داده بود ترکیبی عنبرنسارا هم داشت بایدمیجوشید تو قابلمه بعدتوقاعدگی دامن پام میکردم یا توحموم بادامن بخورش بخوره به رحم وایی اندازه کف دست ازم جدا شد 😍😍 پارسال رفتم عکس برداری گفت لولت بازه 👏