2777
2789
من همیشه تمیز میکنم عید خیلی کار ندارم

ببین مثلا اتاقا دورریختن لباس های اضافه،یابه دردبخورها به ندارها،چقدر توی کمدهابالاشون خاک هست,پاک کردن لوسترها،پنجره ها،تابلوها،آشپزخونه هم که هرسال یه سری ظروف به دردنخور دورریخته میشه وفروخته میشه،تمیزکردن کابینت ها،سرامیک ها،مبل ،پرده،فرش

هیج کس ایناروهرروز انجام نمیده،من حتی تازه عروس هم بودم باز هزارتاکاربود براانجام دادن

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
ببین مثلا اتاقا دورریختن لباس های اضافه،یابه دردبخورها به ندارها،چقدر توی کمدهابالاشون خاک هست,پاک ک ...

من خییلی حساسم

تو کشوهام از داخل خونه مرتب تره

ولی خب به قول شما یه سری کارا مخصوص عیده

ولی زیاد زمان بر نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خییلی حساسمتو کشوهام از داخل خونه مرتب ترهولی خب به قول شما یه سری کارا مخصوص عیدهولی زیاد زمان ب ...

ماشالله کدبانو،خیلی خوشم میادازخانم های بانظم،تاجایی که بتونم تمیزمیکنم ولی همیشه گل وبلبل نیست گاهی اوقات نمیرسم،بادوتابچه مدرسه ای،خودم مربی باشگام،کارای خونه درحد تمیزی سطحی آفرین بهت واقعا منوالان غم گرفته شوهرم کمک حالمه اون نبود که هیچی

از سال نو خوشم میاد هرچقدرم سخت باشه بازم لذت بخشه

آره راست میگی،انرژی مثبتت خیلی خوبه،آدم خوشحاله سال تموم شد،امسال سال سختی بودخداروشکرداره تموم میشه ...

ماشالله کدبانو،خیلی خوشم میادازخانم های بانظم،تاجایی که بتونم تمیزمیکنم ولی همیشه گل وبلبل نیست گاهی ...

عزیز دلی، لطف داری گلم

چخ خانم فعالی ماشالله👏👏👏

الهی همیشه به شادی