2777
2789
عنوان

پریود دو روز بعد از تخمک گذاری

139 بازدید | 7 پست

سلام به دوستان عزیز❤️❤️❤️

من این ماه اقدام به بارداری بودم 

روز تخمک گذاریم با کیت تخمک گذاری و دما سنج تعیین کردم 

دوروز پیش بود 

رفتم اقدام 

امروز پریود شدم ینی دو روز بعد از اقدام 

۱۳روز زود تر از موعد 

اولش لکه های قهوه ای بود بعد روشن شد 

فکر نمیکنم لانه گزینی باشه چون دو روز از اقدام گذشته 

علتش چیه ؟دوستانی که تجربه مشابه داشتن ممنون میشم جواب بدن ❤️❤️❤️

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
چه عجیب

اره در عجبم

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه بار فردای اقدام ک روز تخمک گزاری بود خونریزی گرفتم، بهش پریودی ک نمیگن.. سریع رفتم پیش دکترم بهم قرص داد یه ورقشو خوردم ،، از همون اولش قطع شده بود ، بعد گفت بعد خوردنش پریود میشی و دوباره روز تخمک گزاری اقدام کن

منم یه بار فردای اقدام ک روز تخمک گزاری بود خونریزی گرفتم، بهش پریودی ک نمیگن.. سریع رفتم پیش دکترم ...

پس چیه اگه پریودی نیس؟قرص چی بود 

ببین دقیقا اسم قرص اصلا یادم نیست، ولی رو بروشورش نوشته بود جلویگیری از خونریزی و جلوگیری از بارداری ...

دکترم تا یکشنبه نیس

می‌تونه علایم بارداری باشه؟