2777
2789
عنوان

پیاله و پیش دستی چی مد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 27 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کریستال ۲۴ درصد و اصل بخر زیبایی و شفافیتش رو همه متوجه میشن و هیچ وقت از مد نمیره

به نظر منم کریستال همیشه مد و زیباس ، دلم نمیزنه . الان تنوع بالاس  ولی  به نظرم چشم عادت می‌کنه. دلو میزنن . چوبی و مسی و برنز و... 

من میخواستم کریستال دور لبه اش نقره ای بگیرم گفتم شاید رنگش بره یا خط بیوفته ساده بگیرم بهتره به ن ...

من  اصلا کریستال رنگی  دوست ندارم ولی باز هم سلیقه ای هست...کریستال های من تراش دست خورشیدی هستن و قدیمی و ۲۴ درصد و از نظر من هنوزم زیباترین هستن.اما برای همسر برادرم هم اصل هست اما لب نقره ای و گویا گفتن رنگ های کریستال های اصل نمیره اصلا...الان ساده تر مد شده و تراش دار رو بورس نیست...

بچه ها سلام...🙋‍♀️
من اصلا کریستال رنگی دوست ندارم ولی باز هم سلیقه ای هست...کریستال های من تراش دست خورشیدی هستن و ق ...

جهاز منم خورشیدی بود . ولی  ریزاش شکست ناقص شد فقط میوه خوری و آجیلی خوریش. مونده به نظر خودمم ساده خوبه خیالمم راحتتره 

ازایناهم که همه چیزش هست الاان زیاد میخرن

سلو....من اینارو گرفتم واقعا زیباو چشم نوازن من سادشو گرفتم دور طلایی و نقره ای هم میگن رنگش میره هم خوشم نمیومد...یه ظرافت خاصی داره 

میوه خوری و شکلات خوریو شیرینی خوریشو با پایه چوبی گرفتم کلا زدم تو کارِ چوبو سلو... 

آها فنجونمم سلو گرفتم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘