2777
2789

حالم خیلی بده دارم دیوونه میشم کل امروز موقع انتخاب واحد کارم گریه زاری بودش اینقدر حالم بود که کل خانوادم فهمیدن دارم دق مرگ میشم از این حجم از دلتنگی و دوری دارم به جنون میرسم نمیدونم چجوری انتخاب واحد کنم که لاقل باهاش یک درس هم که شده تو یه کلاس بیفتم این ترمش از من بالاتر هست و رشته هامونم فرق داره هردومون مهندسی هستیم ولی مهندسی هامون متفاوته منه بدبخت خدازده چیکار کنم بتونم باهاش یه کلاسم شده بردارم دارم دق مرگ میشم از این حجم از عشق و علاقه یک طرفه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته هامون یکی بودچارت انتخاب واحد تو کانال دانشگامون بود طبق اون انتخاب کردم اکثرا تو ی کلاس بودیم

عزیزم من یکی از درسای عمومیش رو دراوردم بنظرت امکان داره باهاش همکلاس شم؟ میترسم استادی که میگیره یا ساعتی که میگیره یکی نباشههه