2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس😭 از زندگی بیزارم

3782 بازدید | 19 پست

حالم اصلا خوب نیس از خودم از دنیایی که توش زندگی میکنم از حال از اینده از گذشته و از نزدیکام از همه بیزارم دلم میخواد از این دنیارفت زحمت کنم ولی میترسم😭ولی اونقدر قوی نیستم که زندگی کنم مدتی حالم اینجوری بود چند ماه قبل بهتر شده بودم الان دوباره حالم بد شده شبا  گریه وکابوس وفکر  خواب های بدمیبینم روزا همش دعوا وسردرد دیگه خسته شدم دقگه بسمه منم ادمم من نیاز به ارامش دارم

تعداد رای : 7
نظرسنجی
خستم😭
2
28%
😭 دوست دارم برم بمیرم راحت بشم
5
71%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا حالت خوب نیست

چون من اصلا ارامش ندارم حتی تو اتاق خودم من دیگه خسته شدم دیگه نمی هونم بجنگم دیگه بسه برام دیگه طاقت تیکه های نزدیکام رو ندارم دیگه نمی تونم بغض هام رو قورت بدم دیگه نمی تونم مثل ادم های بی نقص خودمو جلوه بدم تا تحقیر نشم

عزیزم چند وقته ازدواج کردی. مشکلت چیه 

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی
الان هیچ کس حالش خوب نیست

انصافا واسه من زود ه😭 حگه من چند سالمه که باید پبر بشم تو این سن دستام بلرزه  هو این سن از تنهایی هق هق بزنم تو این سن از این دنیای لعنتی خسته بشم😫

عزیزم غصه نخور تازه اول راهی. نباید انقدر احساس ضعف کنی در برابر مشکلات

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی
عزیزم غصه نخور تازه اول راهی. نباید انقدر احساس ضعف کنی در برابر مشکلات

ضعف بخدا من اخرین باری که جلو حتی خانواده هم گریه کرده باشم یعدم نمیعد با تمام خسته گیم هیچوقت تسلیم نشدم

خوش به حالت مجردی متاهلی همش باید غصه دیگران رو هم بخوری

من که تو مجردی اینقدر بدبختم تو فکر کن متاهل شم چقدر بدبخت میشم اصلا خیلی دخترا هستن که از من بهترن من قدمم نحسه پا نمیزارم تو زندگی کسی