2777
2789
عنوان

سوالای خواستگاری

392 بازدید | 44 پست

سلام از چن سال پیش خواننده خاموش بودم امروز عضو شدم (خوش اومدم😄😄😄)

میخوام بدونم بهترین سوالایی که میشه توی خواستگاری پرسید چی هس؟

یا اینکه به چه رفتاری یا حرکتی باید بیشتر توجه داشت؟

یا با چه سوالایی میشه به خود واقعیش پی برد؟

پیشاپیش از نظراتتون ممنونم😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش چرته

اگه پسره پسندت کرده باشه

هرچی میگی تایید میکنه قبول میکنه

بعد که عقد کردین کار ازکار گذشت

دیگه اه و واویلا😂😂

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم

خانواده واینکه چقدرخانواده خودش وخودت براش حساسن ازجوابش کلی چیز میتونی بفهمی

اینکه وابستگی بیش ازحد داره و... 

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

اگه شخصیت مستقل و جاه طلبی داری ،ازش صد درصد نظرش رو در مورد استقلال زن بپرس 

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

به اعتقادات خانواده میزان صمیمیت شغل محل زندگی حدود زمان عروسی ارتباط با دوستان مدیریت مالی خساست اهداف زندگی و موافق بودن با اهداف خودت باید حتما پی ببری. 

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی... صفر میشی!!!

من که هرچیییی گفتم قبول کرد 

بعدا ها زد زیرش

بهش گفتم پس چرا من گفتم تو قبول کردی

گفت ازت خوشم اومده بود میخواستم زنم بشی😂😂

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
خانواده واینکه چقدرخانواده خودش وخودت براش حساسن ازجوابش کلی چیز میتونی بفهمی اینکه وابستگی بیش ازح ...

ببخشیداشتباه نوشتم اینکه چقدرروخانوادش حساسه وخانواده توچقدربراش مهمن 

نمیتونم منظورموبگم😂😂😂

پوزش😂

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

به خود واقعیش فقط میشه با معاشرت زیاد پی برد اونم تا حدی  تو خواستگاری معمولن همه از خوبیاشون میگن۰ سوالات کلی بپرس سن تحصیلات و وضعیت مالی مستقل قراره زندگی کنین یا با خانواده  عقیده و مذهبی بودن ونبودن و ۰۰۰ به لباس پوشیدنش ظاهرش و حرکات بدن ونگاهش دقت کن اینچیزا تا حدی افکار و شخصیت رو نشون میده۰ 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!