2777
2789
خودمه تو نمک میپلکونوم 😆

محظ رضای مهمونا خودمو تو نمک میپلکونم 

محظ رضای دخترو خودمو تو گل میپلکونم😂😂اهنگه پخش شد 

پروانه های تو شکممُ به سوسک بالدار تبدیل کردی کثافت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محظ رضای مهمونا خودمو تو نمک میپلکونم محظ رضای دخترو خودمو تو گل میپلکونم😂😂اهنگه پخش شد

له ته لیتو لیتَ لیتو 😆😆💃

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

اهاااا خب سوره کوثر بخونه ۷تا مهمون میره

خو چرا دعوتشون میکنید که بعدش این کارا رو بکنید؟

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

ما دعوتش نکردیم خودش بی دعوت اومده

پس برو یه نمکدون دیگه هم توی اون یکی کفشش بریز قشنگ حساب کار دستش بیاد

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

خو چرا دعوتشون میکنید که بعدش این کارا رو بکنید؟

عزیزم مهمون حبیب خداس اینو ازقدیم گفتن اما سوره کوثر واین نمک‌ریختن رو زمانی انجام میده طرف که مثلن مهمونی بیاد سرزده با بیاد چندروز بمونه و تو واقعا شرایط نداشته باشی برای پذیرایی ازش اونجا بخاطر اینکه ناراحت نشه و مستقیم بهش نگی برو  سوره میخونن یا نمک میریزن بعضیا تا خود مهمون بره چون شرایط رو ندارن لابد

پروانه های تو شکممُ به سوسک بالدار تبدیل کردی کثافت.