2821
2789
عنوان

شبا بی دلیل گریه میکمم

164 بازدید | 33 پست

دلم پره خدایا ..... هیچکی درکمم نمیکنه ... چراا اینقدر حرف ادما برام مهمه .... الان اون  روز  دوتا دختر تو مدرسمون گفتن این همون دخترس و خندیدن بققران دارم روانی میشم میگم بایذ بفهمم چی گفتننن  حالم بده.... الان تا نفهمم اونا چ گفتن روانی مییشم چیکار کنم ب نظرتون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مهم نباشه برات اصلارو خودت کار کنحقیقتا من خودم الان انقد کار و دغدغه و...دارم ک اصلا برام مهم نیس ب ...

ابجیی دارم روانیی میشمم  ب نظررت چیکار کنم  دلمه دخترو برنم بکشم

ابجیی دارم روانیی میشمم ب نظررت چیکار کنم دلمه دخترو برنم بکشم

نه عزیزم اخه چ دلیلی داره انقد خودتو اذیت کنی؟!

شایدم همه ی اینا از کمبود اعتماد به نفسه

ولی اگه انقد بقیه مهم باشن برات تو زندگی آسیب میبینی عزیزم

نه عزیزم اخه چ دلیلی داره انقد خودتو اذیت کنی؟!شایدم همه ی اینا از کمبود اعتماد به نفسهولی اگه انقد ...

ابجی بخدا همش حس میکنم یه گناهی کردم یه اشتباهییی   بخداا همش با خودم کلنجار میرم رووانی کردم بی ش ر ف ا😭😭😭😔گریههه میگم فک نکمم باز میاد تو مغزم

فکر کن تهش گفتن همون دختره اسکله مشنگه چاق یا لاغره دراز یا کوتاهه بدترکیب چندشه احمقه

بدتر از اینم داریم؟؟

حساس نباش بزرگترین ضربه این حساس بودنو خودت به خودت میزنی اینو از منی بشنو که تو سن تو همین حالو داشتم تاااااا ۳۰ سالگی و حالا تو ۳۲ سالگی فهمیدم خیلی حرفا و رفتارا که از دیگران سرمیزنه مثل واق واقه سنگه

به پارس سگ اهمیت میدی؟؟؟

بعدم نقطه ضعف دست مردم نده هرچقدر خودتو حساس نشون بدی همونقدر آتو دست مردم میدی که با احساسات و روانت بازی کنن.

الان تو سن نوجوونی هستی و همه این حالتات طبیعیه نگران نباش فقط سعی کن بتونی کنترل کنی و تمرین کن خیلی جاها باید نسبت به خیلی چیزا بی تفاوت بود.

خیلی از رو حسادت، روان پریشی و عقده گشایی خودشون این کارارو میکنن. عزت و اعتماد به نفس داشته باش.

فکر کن تهش گفتن همون دختره اسکله مشنگه چاق یا لاغره دراز یا کوتاهه بدترکیب چندشه احمقهبدتر از اینم د ...

ابجییی حس میکنم چیز مهمی پشت سرم گفتن ک خیلی مهممه حالم ریده شده بهش

ابجی بخدا همش حس میکنم یه گناهی کردم یه اشتباهییی بخداا همش با خودم کلنجار میرم رووانی کردم بی ش ر ...

اخه قشنگم هرچیم بگن ارزش اینو داره انقد خودتو اذیت کنی؟؟؟

قطعا نه نداره

اصلا فک کن منفی ترین و بدترین چیزا رو گفتن

خب ک چی؟

الان زندگی تو با حرف اونا نه بهتر میشه نه بدتر میشه

مهم نباشه برات

اخه قشنگم هرچیم بگن ارزش اینو داره انقد خودتو اذیت کنی؟؟؟قطعا نه ندارهاصلا فک کن منفی ترین و بدترین ...

ابجیی قربونت برم میگم مهم نباشع اما باز ذهنم میریزه

ابجی بخدا همش حس میکنم یه گناهی کردم یه اشتباهییی بخداا همش با خودم کلنجار میرم رووانی کردم بی ش ر ...

ببین چون شرایطط مثل خودم بوده دارم میگم 

همههههه چی تموم میشه شرایط رو داشتم ینی وقتی میومدم خونه میشستم گریه میکردم تا فرداش 

الان ۸ سال میگذره میخوام بگم همه چی تموم میشه پس واسش قصه نخور 

البته من واسه درس بود چون از ی مدرسه عادی رفتم ی مدرسه خوب ب خاطر همین 

ببین چون شرایطط مثل خودم بوده دارم میگم همههههه چی تموم میشه شرایط رو داشتم ینی وقتی میومدم خونه میش ...

ابجیییی من میرم تو مدرسه خفه میشم دلمه تو. خونه باشممم. نمیخام ادما رو بیننم 

ابجیی قربونت برم میگم مهم نباشع اما باز ذهنم میریزه

به مرور زمان بهتر میشی

دوران راهنمایی یه دبیری داشتیم میگف مثلا شما اگه جلو ما مقنعتون کج باشه و بعدا متوجه بشین هی فک میکنین ک وای الان خانم چ فکری میکنه و میگه چ دختر شلخته ای و...میگف ولی ما تنها چیزی ک بهش فک نمیکنیم این چیزاس

میخوام بگم ک تو دوران مدرسه طبیعیه ک این فکرا رو بکنی

ولی از الان رو اعتماد به نفست و این موضوعات کار کن

ابجیییی من میرم تو مدرسه خفه میشم دلمه تو. خونه باشممم. نمیخام ادما رو بیننم

میدونه چی میگی 

من خودم جوری بودم ک صبحا سوار سرویس میشدم اشکام می‌ریخت چون نمیخواستم تو اون مدرسه برم 

جوری شده بودم ک مامانم میگفت من اصن نمیخوام تو درس بخونی یا مدرسه بری(داش دلداری میداد از بس گریه میکردم)

ولی میگم تموم شد باید بزاری زمان بگذره

2825
2823
2791
2779
2792