2777
2789
رابطشون خوب میشه؟پیمان الان چرا ناراحته؟من خیلی دوسش دارم بخدا اجی🥺🤷🏼‍♀️

عزیزم حس من میگه شما بسیار دختر ساده و صادقی هستی ، باید محکم برخورد کنی با این آقا ،  اگه از چیزی ناراحته زیاد پیگیر نشو خودش میاد باهات حرف میزنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم حس من میگه شما بسیار دختر ساده و صادقی هستی ، باید محکم برخورد کنی با این آقا ، اگه از چیزی ن ...

خانمی میشه برای منم جواب بدید مهمه

من یه خواهر مطلقه دارم. یه آشنایی داریم که اون هم از زنش طلاق گرفته

حستون نسبت به اون آقا چیه؟ اخلاقش چجوریه؟ تهرون هست بعد ازدواج شهر ما میاد برای زندگی؟

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
عزیزم حس من میگه شما بسیار دختر ساده و صادقی هستی ، باید محکم برخورد کنی با این آقا ، اگه از چیزی ن ...

اره خیلی سادم همیشه م ضربه خوردم ازین اخلاقم بخدا اجی دو ماهه از روزی که دیدمش هر روز دارم با خدا حرف میزنم همرو واسطه کردم نذر و نیاز رفتن سر مزار شهدا رفتن پیش امامزاده خلاصه همه کاری کردم ولی صبرم تموم شده دیگ خیلی دوسش دارم

یک تا دو سال آینده ، خیر ناخواسته نیست ، جنسیتش دختره

ممنونم♥️

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.