2777
2789
عنوان

کادو چی ببرم؟

201 بازدید | 21 پست

سلام عزیزان میشه راهنمایی،کنید لطفا 

تولد دختر همکارم هست ک خیلی،رودربایستی دارم هدیه،تولد چی،بگیرم براش ک هم گرون درنیاد هم خوب،باشه بچه خوشس بیاد .دخترش کلاس اول ابتداییه

جامدادی. کیف . عروسک.لوازم تحریر.مداد رنگی.ابرنگ.پاستل

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادکلن بخر بزار تو یه جعبه خوشگا پر پوشال صورتی کن...

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

بازی فکری  

یه فلش عروسکی که توش چن تا کارتون ریخته باشی  هدفون  عروسک  بزرگ  صندل  اینا چیزایی که دخترم دوست داره  البته دخترم کلاس چهارمه  

کتابم خوبه یا اگه به نقاشی علاقه داره لوازم نقاشی

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍