2777
2789
عنوان

مشروطی کل متوالی خاص ینی چی

69 بازدید | 18 پست

سلام یه سوال دارم دانشگاه پیام نورم یه بار سال401ترم دو مشروط شدم الآنم سال 403ترم شش مشروط شدم داخل کارنامم قسمت مشروطی کل زده 2 متوالی 1 این ینی چی چند بار دیگه مشروط بشم به مشکل میخورم ترم بعدی هم باید 14واحد بردارم معدل ترم 11.9شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راحته که چهار تا نمونه سوال بخونی نمره خوبی میگیری

می‌دونی لعنتی 20واحد برداشتم یه درس خیلی سخت بود نمونه نداشت لعنتیو 5شدم همون کلا معدلمو آورد پایین ینی بقیرو پاس کردم همون 5همه چیزو خراب کرد

منم پیام نورم همین رشته تا جایی که می دونن اخراجی ندارن سر مشروطی فقط خب واحد کم برمی‌داری زیاد طول ...

خدا کنه اینطور باشه میترسم دوباره هم مشروط بشم لب مرزم آخه کلاس نمی‌رم نمونه میخونم با نمونه خواندن هم شانسه دیگه

خدا کنه اینطور باشه میترسم دوباره هم مشروط بشم لب مرزم آخه کلاس نمی‌رم نمونه میخونم با نمونه خواندن ...

ببین من که ترم ۳ هستم با دو تا بچه هم نمیتونم کلاس برم ولی روزنامه وار هم شده مخصوصا این کتاب راه یا طلایی رو بخونی یه دورم نمونه نمره هات خوب میشه