2777
2789
عنوان

مشورت میخوام

82 بازدید | 7 پست

سلام من چندماه دیگه ۱۸ سالم میشه و چندماه پیش عروسی آبجیم بود توی عروسی از یکی از دوستای دامادمون خوشم اومده و هنوز بهش فکر میکنم

اینم بگم که آدمی نیستم که هول پسرا باشم اصلا تاحالا رل نزدم حتی عاشقم نشدم این حسم نمیدونم چیه ولی خیلی درگیر شدم بچه بیکاری هم نیستم ها خیلی به درسم اهمیت میدم برا همین با هیچ پسری تاحالا نبودم

الان مشورت میخوام چیکار کنم🥲

اگر شرایط ازدواج نداری بهش فکر نکن.

برا ازدواج که خیلی زوده

طرفم همش ۲۰ سالشه ولی خب آبجیم و دامادمونم همینجوری وقتی تو سن ما بودن باهم اشنا شدن چندسال بعدش با خانواده ها درمیون گذاشتن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا ازدواج که خیلی زودهطرفم همش ۲۰ سالشه ولی خب آبجیم و دامادمونم همینجوری وقتی تو سن ما بودن باهم ا ...

ببین گلم.علاوه بر اینکه این روابط گناهه..برای درست هم چوب دوسر نجسه،یعنی درهرصورت آسیب میزنه به درست،اگر دوست بشید وخوب باشید همش حواست پرته ،،اگر خوب نباشید وکات کنید دیگه بدتر روحیه داغون چجوری درس بخونی.

ببین گلم.علاوه بر اینکه این روابط گناهه..برای درست هم چوب دوسر نجسه،یعنی درهرصورت آسیب میزنه به درست ...

آره کاملا حرفتو قبول دارمم خیلی منطقی و درسته و همیشه همین حرف هارو به دوستامم گفتم ولی نمیدونم دل بی صاحابمو چیکار کنم

آره کاملا حرفتو قبول دارمم خیلی منطقی و درسته و همیشه همین حرف هارو به دوستامم گفتم ولی نمیدونم دل ب ...

یه مدت بگذره بی خیالش میشی..چیزی ازش که ندیدی خیلی دل ببندی،خیالبافی هم نکن قشنگم.