2777
2789
عنوان

امشب بدجوری دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 31 پست
یکی از اشناهای من ۸سال همینجوری پیگیر دوا دکتر ای وی آف و کلی هزینه کرد نشد آخرش گفت دیگه خسته شدم خ ...

واقعامنم دیگه کم اوردم

هذسری دوادرمون هیچیبه هیچی 

دلم میخوادمنم حس مادرشدن ببینم

هرلچه ای میبینم میگم کاش بچه من بودامانیست

هرسری میگم اینسری پریودنمیشم امامیشم😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر بسلامتی دست راستت روسرمن😔انشاءالله صحیح وسالم بغلت بگیری😍🤲🏻

قربون تو

ولی من بعد ای وی اف خیییلی نا امید بودم و شوهرم هم بی محلی میکرد بهم و با اون حال بدم حس تنهایی بدی میکردم

برا اینکه افسردگی نگیرم بدون اجازه شوهرم رفتم سرکار 

سرم خیلی گرم بود و حتی بعد دو هفته به شوهرم گفتم میرم سرکار ، منتظر بودم چیزی بگه که بگم میخوام یه پولی جم کنم جدا بشم ولی به هیچ جاش نبود اصلا

اما انقد ذهنم درگیر کار بود که کلا همچی از ذهنم رفته بود و فکر میکنم همین بیخیالی و سرگرم بودن میتونه موثر باشه خییلی

واقعامنم دیگه کم اوردمهذسری دوادرمون هیچیبه هیچی دلم میخوادمنم حس مادرشدن ببینمهرلچه ای میبینم میگم ...

عزیزم🥺🥺از ته دلم برای مادر شدنت دعا کردم

مطمئن باش که میشه ولی شاید زمانش نرسیده عزیزم به زمانبندی خدا اعتماد داشته باش

چه داروهای میدهفعلازیرنظردکترم

بله ایشون دکتر هستن و اکثر  ادمیناشون پرستار و ماما هستن 

با روش‌های طبی و گیاهی درمان میشین 

برین کانال رو چک کنین مطالبش رو بعد لینک کانال بانوان رو سرچ کنین یا از آدمین بگیرین و مطالبشون بخونین 

موارد زیادی هستن که  نتیجه گرفتن به طور طبیعی 

قربون توولی من بعد ای وی اف خیییلی نا امید بودم و شوهرم هم بی محلی میکرد بهم و با اون حال بدم حس تنه ...

نشی عزیزم 

منم همینجورم

الان خوابیدمحلم نزاشت فهمیدناراحتم اماهیچ به هیچ 

اگه بدونه بی اجازه اشرفتم سرکارطلاقم میده

نمیتونم بیخیال بشم هرکاری میکنم

عزیزم🥺🥺از ته دلم برای مادر شدنت دعا کردممطمئن باش که میشه ولی شاید زمانش نرسیده عزیزم به زمانبندی ...

ممنون گلم

انشاالله هرچه ازخدامی خوای خدابهت بده🤲🏻

دیگه هیچی برام مهم نیست

نشی عزیزم منم همینجورمالان خوابیدمحلم نزاشت فهمیدناراحتم اماهیچ به هیچ اگه بدونه بی اجازه اشرفتم سرک ...

اصلاح سبک هم خوبه خیلیا جواب گرفتن ازش 

منم انجام میدادم ولی پایبند نبودم کامل

پیج فلورا تاجیکی تو اینستا سرچ کن توضیح داده همچیو