2777
2789

خودم گره های زیاد تو زندگی‌مشترکم ک خیلی فکرم رو مشغول کرده 

مشکل مالی

قطع رابطه شوهرم با خانوادم

محدودیت هایی که برای خودم میذاره

گره های مانع عروسیم ک چهار ساله عقدم...

و سردرگمی خودم ک نمیدونم هنوز ته این زندگی چی میشه گرچه همسرم رو دوس دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیب ترین زندگیم هم این بوده یه زمان رفتیم گزینش بشیم ، بعد یکی از کارمندای اونجا رفت گفتم نوچ نوچ نگاه چقدر بچس اینجاست بعد گذشت ۲ سال با هم کنار همیم هر روز😑😂

"و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین..."

خودم عجیبترین اتفاق زندگیم این بود یکسال و نیم باردار نمیشدم یه روز خونه تنها بودم از روی ناچاری روی کاغذ یه بله و یه خیر نوشتم قرانم گذاشتم جلوم چشامو بستم تو دلم گفتم خدایا این ماه حامله میشم کاغذارو انداختم یکی برداشتم نوشته بود بله،سوره مریمم بود،دوباره ذوق منو گرفت نوشتم دختر و پسر دوباره انداختم پسر در اومد الان پسرم ۶ سالشه🥹

مثل یه معجزه بود چون اسپرم شوهرم ضعیف بود🥲

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤

این گره های که تو استخدامم افتاده

دوستم شیش سال تمام قراردادی بود و هی کارش کنسل میشد

بعد شیش سال یجایی استخدام شد از نظر مالی پایین تر ولی از لحاظ آرامش خیلییییی بهتر 

خدا ان شاالله جواب صبوریتو میده