بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
عجیب ترین زندگیم هم این بوده یه زمان رفتیم گزینش بشیم ، بعد یکی از کارمندای اونجا رفت گفتم نوچ نوچ نگاه چقدر بچس اینجاست بعد گذشت ۲ سال با هم کنار همیم هر روز😑😂
"و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین..."
خودم عجیبترین اتفاق زندگیم این بود یکسال و نیم باردار نمیشدم یه روز خونه تنها بودم از روی ناچاری روی کاغذ یه بله و یه خیر نوشتم قرانم گذاشتم جلوم چشامو بستم تو دلم گفتم خدایا این ماه حامله میشم کاغذارو انداختم یکی برداشتم نوشته بود بله،سوره مریمم بود،دوباره ذوق منو گرفت نوشتم دختر و پسر دوباره انداختم پسر در اومد الان پسرم ۶ سالشه🥹
مثل یه معجزه بود چون اسپرم شوهرم ضعیف بود🥲
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ