سلام..میخام یه لباس بدوزم بالاتنه گیپور مشکی باشه.حالا میخام دامنش رو ساتن بزارم ولی نمیدونم چه توع ساتنی بگیرم که خوشکل توی تن.اینم بگم من قدم ۱۵۰ هست .میگن ساتن آمریکا خوبه و ضهیمه و ایستایی داره.میخاستم نظر شما رو بدونم اگه کسی خیاطه هم بیاد نطرشو بهم بگه لطفا..ساتنی که هم برا دامن کلوش خوب باشه هم زیر دوخت خوب جلوه بده..کسی ساتن عاشقی برا دامن کلوش استفاده کرده؟چون اینم بهم پیشنهاد دادن ولی درکل میخام بدونم چه ساتنی بگیرم
ببین پارچه ساتن آمریکایی یکی از پرکاربردترینای ساتنه ، وزن و ضخامت بالایی داره و اگر میخوای لباست وا ...
وااای مرسی از توضیحت ممنونم..اگه دیر جواب میدم برای اینه که عینکم شکسته و باید از صفحه عکس بگیرم و بخونمش که چشام اذیت نشه..خودمم عاشقی رو تازه شنیدم..ولی با این توصیحاتت همون امریکایی رو میگیرم ک شیک باشه .خالا که میخام هزینه کنم چیز خوبی بگیرم.ممنونم ازت .♥️🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.