2777
2789
عنوان

سرطان معده

218 بازدید | 12 پست

یکی از عزیزانم اندوسکوپی کرده گفتن سرطان معده داره جواب ازمایش پاتولوژی هنوز نیومده گفتن بدخیمه الان حالش خیلی بده یبوست شده و استفراغ زیادی میکنه ما خیلی نگرانشیم نمیدونیم باید چیکار کنیم کسی هست به ما کمک کنه بگه چیکار کنیم پزشکش حتی یه دونه قرصم بهش نداده فقط گفته برو خونه تا جواب ازمایش بیاد😔😔😔😔

خدا شکرت مواظب تو دلیم باش❤

ایشالله ک خوب شه❣️

میگم قبل از اینکه بیوست وحالت تهوع بگیره چیز خام خورده؟ 

چون منم ی مدت همین شکلی بودم یه علایم دیگ داشتم بعد بهم گفت ک خون ربزی معده داری احتمالا برو اندوسکوپی😭💔و نرفتم

یه نگاهی به گذشته ام کردم دیدم اره گوشت ها خام بوده و قاطی پاتی خوردم😔

الانم معده ام درد میکنه ولی این علائم دیگ ندارم 

بنظرتون باید اندوسکوپی کنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله ک خوب شه❣️میگم قبل از اینکه بیوست وحالت تهوع بگیره چیز خام خورده؟ چون منم ی مدت همین شکلی بو ...

نمیدونم من

اره حتما این سرطان لعنتی از همین دردای کوچیک شروع میشه

اصلا پزشکش چیزی نگفتهبیمارستانم بردنش فقط بهش دارو دادن مرخصش کردن

اخه اینطوری که نمیشه مادر من هم سرطان معده داشت اوایل که فهمیده بودن دو سه هفته بستری بود که بعدم شیمی درمانی شروع شد ببریدش یه بیمارستان دیگه گناه داره این بنده خدا

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️ ️

اخه اینطوری که نمیشه مادر من هم سرطان معده داشت اوایل که فهمیده بودن دو سه هفته بستری بود که بعدم شی ...

الان حال مادرتون چطوره؟علائمش چیا بود؟

نمیدونم چرا بستریش نمیکنن پیش فوق تخصص گوارش بردن تو بهترین بیمارستان گفتن باید جواب ازمایش بیاد

ینی امکان داره دیگه کاریش نمیشه براش کرد؟؟؟

واقعان💔پس فردا پس فرداا میرم اندوسکوپی میکنم💔میگم اندو سکوپی درد داره

نه عزیزم من خودمم چند سال پیش شدم قبلش یه ارامبخش زد هیچی نفهمیدم

واقعا معده مریض باشه اذیت میکنه🥲 من سال‌هاس با معده درد درگیرم، رفتم اندو گفتن میکروب معده‌سدو دوره ...

من خودمم همینجورم رفتم دکتر گفت ورم معده داری

تقریبا ده ساله هرجا میرم قرص معده همرامه

یعنی شما مداوم قرص میخورید؟ حالتون بهتر شده؟ من خیلی اذیت میشم

نه اگه عصبی نشم و پرهیز غذایی داشته باشم حالم خوبه مثلا شیر و بادمجون ....اذیتم میکنه نباید بخورم