2777
2789
عنوان

چرا حالتون بده

108 بازدید | 17 پست

الان ی حس سنگینی دارم ی حس مبهم خفگی دلم میخواد گریه کنم ولی گریه چیزیو درست نمیکنه میترسم خستم خستم خستم اعصابم خورد شده 

واقعا الان دلم میخواد بمیرم

اهدای عضو اهدای زندگی-به سوالات پزشکی پاسخ میدم

منم ولی اصلا این فاز دوست ندارم

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ولی اصلا این فاز دوست ندارم

منم 

نمیدونم چیکار کنم 

کلافم دلم میخواد چیزی بشکونم ب جایی چنگ بزنم 

این حجم از اضطرابمو نمیتونم تحمل کنم😭

بیکارم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

گریه کن

گریه ارومت میکنه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

گریه کنگریه ارومت میکنه

اخه فایده ای نداره 

اضطرابمو کم نمیکنه 

حالمو بهتر نمیکنه 

توی وضعیتیم که تحملش خارج از تحملمه💔

وای من بعد ۱۴ سال پول جور کردم فرش هام عوض کردم الان یه سالی میشه اما اصلا قشنگ نیستن میخواستم از این جدیدا بگیرم مامانم همش گفت چیه نازک اصلا فرش نیستن مثل روفرشی میمونه  منم رفتن ۷۰۰ شانه طرح قدیمی خریدم الان پشیمونم خونم داغون نشون میده دم عید دلم میخواد بمیرم پول هم ندارم دوباره بخرم خیلی فکرم درگیر نمیدونم چند سال باید تحمل کنمشون 

انسان وقتی از خدا دور میشه خدا حالشو اینجوری بد مسکنه که بفهمه و برگرده به خدا و وابستگی هاشو رو از ...

خدا 

نمیدونم 

خیلی ازش  دورم خیلی 

امید دارم بهش ولی ناامیدم،دوسش دارم ولی میترسم ازش 

گاهی حس میکنم چقدر بی رحمه گاهی بابت اینکه ی جاهایی نجاتم داده ممنونشم 

وای من بعد ۱۴ سال پول جور کردم فرش هام عوض کردم الان یه سالی میشه اما اصلا قشنگ نیستن میخواستم از ای ...

چرا زندگی هیچوقت اون چیزی نیست که میخوایم؟قلبم فشردس

چرا زندگی هیچوقت اون چیزی نیست که میخوایم؟قلبم فشردس

این دنیا برا رسیون به تمام خواسته ها نیس 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خدا نمیدونم خیلی ازش دورم خیلی امید دارم بهش ولی ناامیدم،دوسش دارم ولی میترسم ازش گاهی حس میکنم چقد ...

تنها کاری که باید بکنی تا به آرامش برسی اینه وابستگی هارو رها کن به چیزی خیلی فک نکن و درونت رو خالی خالی کن که خدا بتونه بیاد تو وجودت و به آرامش برسی 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥