2777
2789

مستاجرم دنبال خونه هستم قراره ببینم تاپیک دیشب هم راجع به این موضوع دیشب زدم و اون خونه کنسل شد.

امشب باز رفتم خونه دیدم نسبت به تمام خونه هایی که تو این دو هفته دیدم خیلی بزرگتر و دلبازتر اونقدر دلباز که نفس راحت می کشیدم از دلبازیش بی نهایت بزرگ بود

لوستر، میز ناهار خوری کابینت زیاد دو خواب ویلایی شیک اما یه مشکل داشت خونش پذیراییش پنج تا ستون داشت و من چون تا حالا همچین خونه ای ننشستم تو ذوقم زد این قسمتش(ستونش)

اگه رد کنم این مورد و واقعا موزد دلباز رو از دست دادم جا فراوون و در عین حال شیک همه جاهاش بزرگ بود.

شما خونتون ستون داره؟ چنتا داره اگه داره

یا به نظرتون ستون تو پذیرایی خز و زشت نیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بزرگ بوده ستون لازم داشته دیگه . اگه خوب چیدمان کنی فک نکنم مشکلی باشه . چیده شدش رو توی ذهنت تصور کن ببین چطور میشه . و یه نکته دیگه دوست من یدونه ستون داشتن ولی چون جلوی آشپزخونه بود همش بچه ها میخوردن بهش آخر ورداشت قهوه ای تیره رنگش کرد که کسیاشتباهی نره توی ستون !!! خیلی براش رو مخ بود شما رونمیدونم . 

خب بزرگ بوده ستون لازم داشته دیگه . اگه خوب چیدمان کنی فک نکنم مشکلی باشه . چیده شدش رو توی ذهنت تصو ...

نه اینا روشنه کرمه رنگه دیواره اما چیدمان موافقم باهاش خیلی تاثیر داره