2777
2789
عنوان

بچه ها النگو آینه ای تک برای دختر جوون زشته⁉️به اضافه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 32 پست
النگو اینه ای ظریف دیده نمیشه و حیلی شکنندساگه تکی میخوای پیشش ساعت یا دستبند بنداز شیک میشه

آره عزیزم خودمم تو فکرم بود کنار ساعت بندازم

دستبند هم یه دونه دارم ولی اونم ظریفه مدلش گوی آلبرنادو

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم خودمم تو فکرم بود کنار ساعت بندازمدستبند هم یه دونه دارم ولی اونم ظریفه مدلش گوی آلبرنادو

اهان

کلا دستبند از النگو اینه ای خوشگل تره

مگه اینکه النگویی واقعا خوشگل باشه و به چشم بیاد

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

اهانکلا دستبند از النگو اینه ای خوشگل ترهمگه اینکه النگویی واقعا خوشگل باشه و به چشم بیاد

النگو خوشگل نمیدونم چجوری منطورتونه ولی حتما وزنش زیاده که من توان خریدشو ندارم 

دستبند خیلی شیک و باکلاسه ولی اجرتش بالاست و حدود ۲۵درصد پولی که میدی برای اجرته ولی النگو ۱۴درصده

منظورم اجرت و سود و مالیات هستش

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

النگو خوشگل نمیدونم چجوری منطورتونه ولی حتما وزنش زیاده که من توان خریدشو ندارم دستبند خیلی شیک و با ...

النگو ۸ضلعی من دوست دارم اره ۷گرمه🥲

هر دستبندی اجرت بالا نیست البرنادو اجرتش بالاست

ولی فیگارو و کارتیر و...نه

النگو ۸ضلعی من دوست دارم اره ۷گرمه🥲هر دستبندی اجرت بالا نیست البرنادو اجرتش بالاستولی فیگارو و کارت ...

یا خدا چقد سنگین🥲🤣کارتیر پرسیدم طلافروش گفت ۱۸درصد درمیاد ولی از طرفی وزنش هم حدود ۴گرمه باید پولت زیاد باشه😬

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

یا خدا چقد سنگین🥲🤣کارتیر پرسیدم طلافروش گفت ۱۸درصد درمیاد ولی از طرفی وزنش هم حدود ۴گرمه باید پولت ...

من که پولم نمیرسه یه دفعه ۴۰تومن بدم النگو مگه اینکه قسطی بخرم

اره خیلی خوبه من گوشوارمو قسطی خریدم

آشناعه یا چک و سفته میدید؟ من یبار از یه گوشواره خوشم اومد بهش گفتم واسم نگهدار تا حقوق بگیرم بعد چون قبلا ازش طلا خریدم و منو میشناخت قبول کرد ولی طلارو نداد بهم😬البته خودمم نخواستم که ببرمش

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

آشناعه یا چک و سفته میدید؟ من یبار از یه گوشواره خوشم اومد بهش گفتم واسم نگهدار تا حقوق بگیرم بعد چو ...

ببین هم میشه چک بذاری هم یه تیکه طلا یا همون طلایی که میخوای بخری باید بمونه پیشش

نصف مبلغ رو میدی بقیش رو هم قسط بندی میکنه وقتی همه رو دادی میری طلا رو میاری