2777
2789

اره خب سخته معمولا خیلی درد داره ولی خب بعد از برداشتن گچ ارومتر میشع

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اصلا درد نداشتم موقعی که آتل رو برداشت هیچی حس نکردم ولی یه خانومی گریه میکرد تو مطب از دردبینی ...

استرونی بودم سر اتل اسپیلنت داخلی بخیه زدن گریه میکردم کبودی ورم ندارم زیاد ولی دردش زیاده 

استرونی بودم سر اتل اسپیلنت داخلی بخیه زدن گریه میکردم کبودی ورم ندارم زیاد ولی دردش زیاده

طبیعیه عوضش شما بینیت زود ورمش میره مال ما تا یه سال طول میکشه چند بارم باید درد کورتون رو تحمل کنیم

فقط طلاق

طبیعیه عوضش شما بینیت زود ورمش میره مال ما تا یه سال طول میکشه چند بارم باید درد کورتون رو تحمل کنیم

درد کورتون🥲💔

اصلا الانم ورم نداره زیاد پشیمونم زیاد از جراحی ام فقط نیم رخ ام خیلی خوب شده تمام رخ خیلی تغییر نکردش کم تغییر داشت

خسته شدم از این وضع

چند وقت بعد کامل اروم شد دردت؟

من بدنم خیلی ظعیف بود بعده یماه بهتر شدم ولی تا دوماه گاها حس تپش داری نوک بینیت ولی رعایت کن همه چیزو ک اذیت نشی

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

درد کورتون🥲💔اصلا الانم ورم نداره زیاد پشیمونم زیاد از جراحی ام فقط نیم رخ ام خیلی خوب شده تمام رخ ...

اول جراحی همینه

۷۰ درصد ناراضی اند بعد از عمل آخه بینی اصلا فرم نگرفته

فقط طلاق