2777
2789
عنوان

خدا اصلا وجود داره

200 بازدید | 25 پست

گاهی وقتا این سوال رو از خودم میپرسم. 

چرا اینقدر دنیا ساکته ، چرا ظلم ها اینقدر پر سر صدان

طرف راحت سر یکی رو میبره ، راحت با گلوله آدم میکشه ، راحت شکنجه میکنه ، راحت استخونای یه آدم دیگه رو از شدت کتک میشکنه

یا سایت هایی که پخش آنلاین شکنجه و آدم کشی میزارن 

خدا کجاست؟ چرا دیگه هیچ خوبی نمیبینم 

شیطان حق داشت ، آدم ارزش پرستیدن ندارن ، خدا اشتباه کرده 

خسته شدم حقیقتا...‌. زندگی خودمم که رو هواست یکم مونده سقوط کنه ، دوست دارم با گاز کارمو تموم کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا در مورد حق خودش که پرستیدنشه این همه صبوره. ازش جوک میسازن، براش شریک و بت میسازن، انکارش می‌کنن....... و صبوره. در مورد حق آدما در مورد همدیگه هم صبوره

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

اینا همه واسه منم سواله 

ولی بازم من به وجود خدا اعتقاد دارم درسته نماز نمیخونم ولی تو قلبم این اعتقاده هست نمیتونم فراموشش کنم 

با اینکه منم از کل زندگیم نا امیدم و نه ارزو و نه هدفی دارم که به خاطرش زنده بمونم فقط دارم حرص زندگی بقیه رو میخورم و غمگینی که باعثش مردم و خانواده هستن رو میکشم 

انسان کامل که خلیفه خداست در زمین ، شیطان باید بهش سجده میکرد برای خدا 

سجده به آدم نبود سجده برای خدا بود منتها به طرف آدم .

وگرنه سجده به غیر خدا که شرک میشه.

خدا اکه گوش اون ظالم ها رو یگیره میشه جبر 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اگه واقعا یک کم بجا این خزعبلات فکر داشتی و بخت ازت برنگشته بود می‌فهمیدی این همه زیبایی دقیق باید یک آفریننده ای داشته باشه وبا این معماریش هر کوری متوجه وجود اون میشه وحالا قرار نیست که این مخلوق که باید امتحانی رو پس بده خداوند بخاطر هر اشتباهی پشت دستش بزنه تا زمان مقرر اول برو یکم خود شناسی کن تا بتونی خدا شناسی کنی واونم بوسیله مطالعه نه هر چی زد به سرت تاپیک کنی که چهارتا بی عقل تایید کنند 

انسان کامل که خلیفه خداست در زمین ، شیطان باید بهش سجده میکرد برای خدا سجده به آدم نبود سجده برای خد ...

شیطان به انسان سجده کرد نه به خدا ، بنظرت چرا سجده نکرد؟چون تو قرآن گفته من چرا باید به انسان سجده کنم وقتی ازش برترم ، اگه قراره بود به خدا سجده کنه راحت سجده میکرد چون هزاران سال به خدا عبادت کرد 

اگه جبر میشه پس انسان های خوب هم باید به ف/اک برن نه؟

شیطان به انسان سجده کرد نه به خدا ، بنظرت چرا سجده نکرد؟چون تو قرآن گفته من چرا باید به انسان سجده ک ...

سجده برای خدا بود به طرف آدم. 

شیطان گفت من برترم چون از آتشم 

کی گفته آتش از خاک برتره؟ دو تا عنصر هستن دیگه 

ضمن اینکه کسی که نافرمانی خدا رو میکنه پس در اشتباهه. 

شیطان چون سالها نزد فرشتگان بود مغرور شده بد

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اگه واقعا یک کم بجا این خزعبلات فکر داشتی و بخت ازت برنگشته بود می‌فهمیدی این همه زیبایی دقیق باید ی ...

بنظرت وقتی یه نفر زندگی داره به فاکش میده یا یکی رو که جلوی دوربین بستن تا پوست بدنشو بکنن میشینن به نحوه ساخت شتر یا طبیعت فکر میکنن؟ 

میدونی چرا این حرفو میزنی؟ چون کسی چاقو رو نزاشته رو خرِ خِرت ، چون کسی اسلحه نزاشته رو مغزت 

سجده برای خدا بود به طرف آدم. شیطان گفت من برترم چون از آتشم کی گفته آتش از خاک برتره؟ دو تا عنصر هس ...

سجده برای خدا بود به طرف آدم 😂 خودت میفهمی چی میگی برادر؟ قرآن رو با این منطق زیر رو کردید ، حداقل قرآن بخونید حرف چهار تا مفسر که مزخرف میگن گوش نکنید 

وَلَقَدْ خَلَقْنَاكُمْ ثُمَّ صَوَّرْنَاكُمْ ثُمَّ قُلْنَا لِلْمَلَائِكَةِ اسْجُدُوا لِآدَمَ فَسَجَدُوا إِلَّا إِبْلِيسَ لَمْ يَكُنْ مِنَ السَّاجِدِينَ

و شما را آفریدیم، سپس شما را صورت گری کردیم، آن گاه به فرشتگان گفتیم: بر آدم سجده کنید؛ بی درنگ همه سجده کردند، جز ابلیس که از سجده کنندگان نبود.

سجده برای خدا بود به طرف آدم 😂 خودت میفهمی چی میگی برادر؟ قرآن رو با این منطق زیر رو کردید ، حداقل ...

آدم آیه ای از آیات الهی بود 

خدا که جا نداره بهش سجده کرد 

حتی سجده به کعبه هم ما نمی‌کنیم 

سجده به خداست منتها به سمت کعبه 

شیطان یه جن بود که سرپیچی کرد از حرف خالق خود 

همین