من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
بله درسته به شرطی که اون جمع نکنه برای خودش و من خرجشو بدم .
نمیدونم همسر شما چطوریه شاید هم طرز فکر من اشتباهه ولی خب آدم خوبی باشه چه عیبی داره زن بکشه بطرف مرد بطرف اون زندگی زندگی نمیشه زن و شوهر هر دو کار و پس انداز میکنن برا آینده و بچه ها
اصلا نگو ک نمیخوام بعدا همین وهم دیگه بهت بعد عروسی نمیده تجربه بهم ثابت کرده ازش بگیر و برای خودت پ ...
رومنمیشه🥲 بااینک داره همه دوستام همین بم میگن خیلی ساده ایی هرکاری میکنم نمیتونم بهش بگم خوبه بازخودش میزنه ب کارتم وگرنه من که هیچی نمیگم گوشیم کخراب شد به داداشم گفتم برام گرفت چن روز باهام قهر بود البته انموقع نامزد بودیم
من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️