2777
2789

بگید چیکار کنممم☹

پشت سر یکی حرف زدم حالا به گوشش رسیده

اینی که این وسط دو به هم زنی کرده خودش  کلی دروغ بهم گفت که فلانی اینو گفته اونو گفته منم بخاطر همین پشت سرش حرف زدم

حالا فهمیدم این دو به هم زن همه رو دروغ گفته و هرچی من گفتم برده گذاشته کف دست طرف

حالا از دیروز تا حالا ۷ ۸ بار زنگ زدم همه چیز و توضیح بدم یا گوشیش خاموشه یا در دسترس نیست 

سنشم زیاده فک نمیکنم از تماس از دست رفته سر دربیاره 

به خونش هم زنگ زد بچش برداشت گفت مامانم خونه نیست(حس میکنم دروغ گفت)

بازم پیگیر بشم یا نه؟

اینم بگم ما چندوقته که قطع رابطه ایم نمیخوام فک کنه من هرجا میشینم پشت سرش حرف میزنم یا بی انصافی میکنم در موردش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم جریانتون چیه،یا چه نسبتی دارید ولی چند بار زنگ زدی دیگه نمیخواد که نخواد چیکار کنی دیگه پشت ...

فراموش که میشه ولی با این حرفایی که من زدم رابطه برای همیشه کات شده

مطمئنم اونی که دوبه هم زنی کرده چندتا حرفم گذاشته روش گفته که نمیدونم چیا گفته اصن

فراموش که میشه ولی با این حرفایی که من زدم رابطه برای همیشه کات شدهمطمئنم اونی که دوبه هم زنی کرده چ ...

اگه برات مهمه یکی دوبار دیگه زنگ بزن اگه موفق شدی صحبت کنی خیلی مستقیم جریان و با اسم اون طرف کوتاه تعریف کن و تمومش کن 

اگه برات مهمه یکی دوبار دیگه زنگ بزن اگه موفق شدی صحبت کنی خیلی مستقیم جریان و با اسم اون طرف کوتاه ...

احتمالا همین کار و بکنم 

ممنون عزیزم بابت وقتی که گذاشتی