2777
2789
عنوان

کیک خامه ای

85 بازدید | 13 پست

سلام مهربونا

بچه ها من اموزش کیک اسفنجی و خامه کشی و اینارو دیدم توی اینستا

میخوام یکبار برای تجربه، درست کنم، فقط اینکه همزن برقی ندارم

اگ کسی کلا سردر میاره ، میاد کمکم کنه ؟ بگه چه وسایلی بخرم؟ باز هم موردی برای اموزش اگ داره بگه🥹

کیک اسفنجی درست نکن شیفون درست کن خیلی خوشمزه تره😋

ولی وقتی همزن نداری فکر نکنم بشه سفیده رو فومی کرد یا اصلا با کیفیت بشه

رسپی کیک خونگی ساده بگیر درست کن ک بهش خامه هم زد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همزن برقی هم واسه اسفنجی شدن کیک و هم فرم گرفتن خامه لازمه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مرسی قشنگمفرقشون چیه اسفنجی و شیفون؟🤪

فدای تو 

از نظر من اسفنجی خشکه و خیلی مزه تخم مرغ میده

ولی شیفون هم نرم تره هم خوش‌طعم تر و با کیفیت تره

تازه خامه کشی هم نکردی میتونی خالی خالی بخوری اسفنجی رو نمیشه از نظر من بو تخم مرغ میده بد مزه س😅

خامه رو هم نمیشه با دست فرم داد همسایه نداری باهاش صمیمی باشی از قرض بگیری همزنشو؟

امتحان کردن کیک پزی و شیرینی پزی از نظر من یه لذت خاص و جداگانه س😍😅

فدای تو از نظر من اسفنجی خشکه و خیلی مزه تخم مرغ میدهولی شیفون هم نرم تره هم خوش‌طعم تر و با کیفیت ت ...

وای نه روم نمیشههه🤪😂حالا اگ شد بعدا دستورشو بهم بگو💓💓💓

وای نه روم نمیشههه🤪😂حالا اگ شد بعدا دستورشو بهم بگو💓💓💓

خدا شاهده خودم بعد از شیش ،هفت سال که برای خودمون درست میکنم میزنم گوگل  طرز تهیه کیک شیفون 😂😂چون ریز نکات داره همون موقع بخونمش بهتره🤣شما هم دوبار از روی رسپی با نکاتش بخون بعد شروع کن یهو وسط کار سورپرایزت می‌کنه

مثلا میگه شکر و تخم مرغ رو بزنید ب تازه میگه آرد و بیکینگ پودر الک شده رو مخلوطش کنید🤣

انشاءالله که برای شما هم خوب دربیاد ❤️