2777
2789

من از خدامه حرف خدا رو گوش کنم به والدین خوبی کنم و میدونم بنده خدا والدین خیلی سختی کشیدن

ولی این پدرم خیلی سواستفاده میکنه به نظرم، ۷۵ سالشه و مادرم به رحمت خدا رفتن و دیگه پدرم با خواهرم زندگی میکنه و ما هم در توانمون کارهاش انجام میدیم. پارانوئید هم داره

حالا دو شب پدرم اومد خونم خوابید به اندازه یک ماه منو اذیت کرد و اعصابم خورد کرد

خدا شاهده همه چی از غذا پدیرایی و سرگرمی همسرم باهاش بازی میکنه همیشه میاد در توانم همه کارهاش انجام میدم...

انقدر خودشو الکی به ناتوانی و علیلی میزنه 

الکی خودشو میزنه به اینکه نمیتونه از روی زمین یا صندلی بلند بشه حتما یکی انقدر زور بزنه تا بلندش کنه. یا از صندلی بلند میشه خودشو پرت میکنه بره تو کمدی جایی بگه تعادل ندارم. صد بار دکتر بردیمش و دکتر گفت حالش خوبه و در حد سنش خوب ضعیف شده ولی سالمه

انقدرخودشو به اون راه و نشنیدن و نفهمیدن های دروغی میزنه

ده بار یه حرف تکرار کنی باز بگه چی؟؟؟

عاشق جلب توجه و شوآفه

یه کار بهش بگی لج میکنه بدتر هی با ادم کل کل میکنه

که مثلا ما دائم کارهاش کنیم و ور دلش باشیم. 

حالا جالبه برای زن گرفتن اینا نمیدونم چطور همه چی خوب درک میکنه!

خیلی ناراحتم با کلی ریش و پشم، کلا مردونگی و یه کم عزت نفس نداره 

که انقدر خودشو ذلیل نشون بده 

دائم ما رو اذیت کنه و حرص بده

منت میزاره این جهیزیه رو چقدر من حواسم بود

از طرفی آدم به نقطه جوش میرسه یه چیزی میگم بعد عذاب وجدان میگیرم 

شما هم همین تجربه ها رو دارید 

پدر مسنتون چطور رفتار میکنن؟

خدا رحمتش کنه با ۹۰ سال سن هیچوقت نخواست ما ی کاری براش انجام بدیم یا بیاریمش پیش خودمون حتی ی ساعت هیچوقت هیچ فشاری ب کسی نیاورد کارهاش و می‌کرد با همه ناتوانی و منت هیچ کسی حتی بچه هاش سرش نموند و فوت کرد قبل از اینکه از دست و پا بیفته آدم پیر هم میشه انشالله اینجوری پیر بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به این فک کن خیلیا میخواستن جای تو باشن و تا سن بالا از نعمت پدر برخوردار باشن...

و اینکه طوری رفتار کن خدای ناکرده اگه یه روز نبود علاوه بر درد نبودنش عذاب وجدان هم نداشته باشی 

پیرمرد پیرزن فرقی با بچه نداره این قدر حساسن

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

اخی😍ببین مردا وقتی پیر میشن بچه میشنالته درتمام مراحل زندگی بچه ان،ولی پیری انگار نوزاد میشن،بیشتر ...

اره از اول هم ازش راضی نبودم به نظرم تنها حسنش نون حلال دراوردنش بود و یه جاهایی کمکم کرد

ولی باقی اذیت بود

عزیزم من کاملا درکتون میکنم.پدرمنم اینجوری بودن البته الان چند سالی هست به رحمت خدارفتن.زمانیکع جوانتر بودن یادمه بشدت مستقل بود اصلا کاری به کسی نداشت،اما بنظرم همشون وقتی پیر میشن وابسته تر میشن،ضعیف تر میشن.پدرم رو رفت وامدمون حساس شده بود بی دلیل ،حتی احازه نمیداد تا دم در بریم.درسته شاید نقش بازی میکنن خیلی جاها اما واقعا گناه دارن دل نازک میشن.من قدر پدرمو ندونستم .درکش نکردم هیچوقت.امیدوارم عزیزم شما هیچوقت مثه من نباشی.چون من هرگز خودم رو بابت این موضوع نمیبخشم.شمام تا دیر نشده مواظبشون باشین.خودش به اندازه کافی شکننده س...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

خدا رحمتش کنه با ۹۰ سال سن هیچوقت نخواست ما ی کاری براش انجام بدیم یا بیاریمش پیش خودمون حتی ی ساعت ...

خدا رحمتشون کنه منم مادرم اینطور بودن خدا بیارمرز😪😭

واقعا انشاءلله منم همین آرزو رو دارم 

درک میکنم کسی مریض باشه باید کمکش کرد

ولی این همینجوری سخته حداقل فیلم بازی نکنه بچه هاش اذیت کنه

عزیزم من کاملا درکتون میکنم.پدرمنم اینجوری بودن البته الان چند سالی هست به رحمت خدارفتن.زمانیکع جوان ...

خدا رحمتشون کنه. کمکش میکنم تا ساعت ۱۰ شب بیمارستان بودم کارهاش میکردم ولی نمیگه اینم دخترمه انقدر بهش فشار الکی نیارم

خدا رحمتشون کنه. کمکش میکنم تا ساعت ۱۰ شب بیمارستان بودم کارهاش میکردم ولی نمیگه اینم دخترمه انقدر ب ...

مرسی عزیزم‌اونا یجوری رفتار میکنن که انگار وظیفس،واقعا هم وظیفه س.ماها چی میدونیم که بخاطرمون چه زجرایی کشیدن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

عزیزم من کاملا درکتون میکنم.پدرمنم اینجوری بودن البته الان چند سالی هست به رحمت خدارفتن.زمانیکع جوان ...

این خیلی رفتارش با ما بد بود

شکاک و بداخلاق و تندخو بود

کادو پدر براش میگرفتم نمیدونی چطور با من برخورد میکرد که مهمانی که توی خونمون شاهد رفتارش بود برگشت بهش گفت خجالت بکش دخترت برات کادو گرفته این چه رفتاریه

دائم زیر پتو خواب بود 

من انقدر این فیلم بازی میکرد همش نگرانش بودیم

مادرم اصلا توجه نکردیم

این خیلی رفتارش با ما بد بودشکاک و بداخلاق و تندخو بودکادو پدر براش میگرفتم نمیدونی چطور با من برخور ...

عزیزم میفهممت خیلی سخته.خدا مادر بزرگوارتو بیامرزه و بخودت صبر بده که بتونی تحمل کنی

مامانم ۷۰سالشه و همه خانواده کاراش انجام میدیم..حموم ونطافت و...لج میکنه وفقط دراز میکشه رو تخت. ‌حت ...

باز مادر بچه به دنیا آورده بدنی ضعیفترن ولی اینها در این حد افسرده باید روانشناس بررسی کنه

عزیزم میفهممت خیلی سخته.خدا مادر بزرگوارتو بیامرزه و بخودت صبر بده که بتونی تحمل کنی

خیلی ممنونم مامانم خیلی گل بود

خدا رحمت کنه انشاءلله رفتگان شما رو📿🤲 مرسی که به حرفام گوش کردین

ممنونم از همگی تون انشاءلله خدا دلتون شاد کنه