2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این جاری چیه

1814 بازدید | 115 پست

یه عروسی رفتیم جاری عروس کلاه شنیون مشکی گذاشته بود لباسشم آستین سه ربع مشکی بود.( بالاتنه گیپور. از کمر به پایین ساتن)( عکس تیپش رو می‌ذارم)

خانواده عروس و داماد مذهبی بود و محرم و نامحرم رو رعایت میکردن( خانواده ها رو میگم کاری به بقیه فامیل و دوستان که دعوت شدن ندارم)

بعد جاری خانم زمان ورود داماد و آقایان حجاب نکرد و فقط همین کلاه رو داشت. (البته کلاهش رو کج تر گذاشته بود طوری که نصف سرش کامل دیده میشد)

بعد به شوهرش گفته بود زمانی که آقایان میان بیاد و به دیجی گفته بود آهنگ بذاره که جاری با شوهرش برقصه و شوهره بهش شاباش بده

داماد مراسم هم گفت به جز پدر خودش که به عروس محرم هست مرد نامحرم دیگه نیاد زمان هدیه دادن. فقط پدر عروس و داماد و برادرها و عموها و دایی ها و پدربزرگ عروس آمدن. گفت خانمم بخواد حجاب کنه اذیت میشه.

آیا به نظرتون رفتار جاری منطقی بوده؟؟

آیا صحبت های داماد رو از چشم عروس دیده میشه؟؟؟

شما اگر جای جاری بوده باشید چه حالی میشید؟؟

میشه هر برداشتی که از موضوع دارید بگید. 

ممنونم از همفکریتون

بزار لایک کن 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

روی کارای جاری دقت نکن ولش کن فک کن اونم یه غریبه است 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من تو واقعا دنبال حاشیه ای

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

وا رفتار عجیبی نداشته که

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

متوجه نشدم آخرش نامحرمها اومدن یا نه

با توجه به کلاه کج تر جاری عروس

و باتوجه به اولتیماتوم داماد نیومدن عروس حجاب کنه اذیت میشه 

آخرش جاری با همسرش رقصید یا نه این زیادیه برا مجلس دیگران