2777
2789
عنوان

حامله ام❓

220 بازدید | 22 پست

بچها وقتم ۶ ام بوده پنجم رابطه داشتیم قرص اورژانسی خوردم اونم مطمئن نبود شک داشت ولی الان پریود نمیشم هیچ علائمی هم ندارم با اینکه همیشه درد دارم موقع پریودی

کوروش بزرگ❤ بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری، هر دو رنج است. پس اگر هم‌فکر خود نیافتی، مثل خدا تنها باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن پسر عموی منم اینجور بود باردار شده بود😁

وای خدایا بی بی چک بزنم الان جوابش درسته؟

کوروش بزرگ❤ بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری، هر دو رنج است. پس اگر هم‌فکر خود نیافتی، مثل خدا تنها باش

ن نیسی ۶ این ماه؟

اره ششم این ماه قرار بود بشم

کی رابطع داشتی اینماه با ماه پیش؟

اول ماه هم داشتیم ولی مطمئن بود پنجم همین ماهم داشتیم 

وای خدایا بی بی چک بزنم الان جوابش درسته؟

زن پسر عموم ۵ بار بیبی زد منفی شد بعد یماه زد مثبت شد بعد فرض کن این دیگ خیالش راحت هی زعفرون میخورد تا پریود شه اینقدددد گرمی جات خورد همون تایم تازه کلاس رقصم میرف🤣ولی این بچه مگه میوفتاد  این دیگ چون ۵تا بیبی زده بود منفی شده بود خیالش راحت بود.... اما بعد یماه باززم شک کرد زد مثبت شد پراش ریخت گفت من اینهمه گرمی خوردم اینهمه ورزشو رقص چطو نیوفتاده

کاربری دست دونفره🦋🌸

زن پسر عموم ۵ بار بیبی زد منفی شد بعد یماه زد مثبت شد بعد فرض کن این دیگ خیالش راحت هی زعفرون میخورد ...

خب شاید برا بعد اون بی بی چک ها بوده ک حامله شده

ن نیسی چون تخمکی نیس ک بارور بشه بیبی چک بزناگ خیلی گذشت بتا بده البته نیسی نگران نشو

وای خداکنه باور کن تازه ازدواج کردم کلی درگیر این بودیم ک نمیتونستم رابطه داشته باشم حالا این دومین رابطمه تازه ازدواج کردم

خب شاید برا بعد اون بی بی چک ها بوده ک حامله شده

نه دقیق وقتی بیبی چک زد ک شوهرش نبود اصلا شوهرش اصلا یه هفته بود رفته بود و شوهرشم حدود دوماه رفته بود یجا ماموریت داشت.... من هی پیشش بودم

کاربری دست دونفره🦋🌸