2777
2789
عنوان

داروی گیاهی یا ... یرای خوب خوابیدن

25324 بازدید | 30 پست

من خیلی کم خوابم بعداز ظهرها با اینکه خستم خوابم نمی بره بندرت میخابم تازه اگه بهبم شب دیرتر خوابم میبره 

چکار کنم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسطو خودوس بخور سر نیم ساعت غش میکنی

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
کممممممک  هر کی داروی امتحان کرده بیاد بگه مرسی

عزیزم یه تاپیک راجع به گیاهان دارویی زدم برای درمان تنبلی تخمدان ,یکی از گزینه هاش برای رفع بیخوابیه ,بخونش .اسطوخودوس و بادرنجبویه و گل گاو زبان و اینا خوبه واسه بیخوابی

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

بهار نارنج هم خوبه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض