2777
2789
عنوان

بچه هااااا کمکم کنید😭😭😭😭😭🖤

166 بازدید | 8 پست

رفتم تو چت خودمو و نامزدم بعد دیدم یه قسمت دیگه ی چت هس 

اونوقتی هم همین جوری بود

بعد رفتم رو نشست های فعال دیدم دستگاه هس

بعد زود زدم پایان دادن به تمامی نشست هاااا

بچه ها چه علطی بکنم😭😭😭🖤

عکسامو بر نداشته باشه

میترسم 

یه عالمه عکس داشتم

خدایا

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدت یا رل ت بوده

نه نامزدم، یه ماه دیگ عروسیمونه

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

شاید خودت بودی ممکنه قبلا از اکانت خارج شده باشی بعد دوباره وارد شده باشی؟ اگه اینجوره همونه خودت بو ...

چن بار پاک کرد و دوباره نصب کردم ولی مطمئنم یکی تو حسابم بوده و گر نه چرا چتمون باید وسط هاش باشه 

چه عکسایی فرستادی مگه

عکس از خودم

عکسای دو نفرمون همه همه چی

خیلی میترسم 

منم خیلی برام پیش اومده ،یکی تو اکانتم بوده هر چی پایان نشست های فعال میزدم باز میومد یا تو گروه های بد عضوم میکردم

خلاصه آخرش کلا دلیت اکانت زدم ،دوباره با خط دیگم اومدم

منم عکس زیاد داشتم ولی خداروشکر اتفاقی نیفتاد،فکر نکنم اینقدر پیگیر عکسو اینا باشه یه غریبه

منم خیلی برام پیش اومده ،یکی تو اکانتم بوده هر چی پایان نشست های فعال میزدم باز میومد یا تو گروه های ...

نمیدونم

ایشا..   که چیزی نشه