2777
2789

دوستام که نگم میکنن اسمم آبی نمیشه ☹️

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه تگ نمیشه چیکارش داری؟

سلام

تگ میشن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامتگ میشن.

این نی نی یار فقط برای حذف تاپیکه فکر نکنم دیگه به امور کاربرا رسیدگی کنه

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

این نی نی یار فقط برای حذف تاپیکه فکر نکنم دیگه به امور کاربرا رسیدگی کنه

کلا فقط یک حسابش کردن.

کاربری دست چند نفره.

دیدم بعضی وقت ها هم میان توی تاپیک ها و جواب میدن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

کلا فقط یک حسابش کردن.کاربری دست چند نفره.دیدم بعضی وقت ها هم میان توی تاپیک ها و جواب میدن.

جدی یعنی نی نی یار ۵ و ۱ و اینا هم هستن

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

جدی یعنی نی نی یار ۵ و ۱ و اینا هم هستن

سلام

اصلا هیچ حرفی نمی زنن.

اصلا معلوم نیست کی پشت کاربریه❗️

معلوم نیست از نی نی یارهای قبلیه یا از کارکنان سایت ❗️❗️❗️

سلاماصلا هیچ حرفی نمی زنن.اصلا معلوم نیست کی پشت کاربریه❗️معلوم نیست از نی نی یارهای قبلیه یا از کار ...

آها کاش اینطوری نمیشد قبلی چه خوب بود گاهی نی نی یار پنج می اومد با کاربرا بگو و بخند میکرد

ولی الان حس غریب بودن بهم دست میده 

Tunnel Vision                                                                 

سلاماصلا هیچ حرفی نمی زنن.اصلا معلوم نیست کی پشت کاربریه❗️معلوم نیست از نی نی یارهای قبلیه یا از کار ...

یعنی اگه از نی نی یار بپرسی جوابی نمی‌ده ؟

Tunnel Vision