2777
2789
عنوان

چه تجربه ای اززندگی دارین بگین تا بقیه هم استفاده کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 28 پست

هرجا خواستی یه رفتار خوبو تو شوهرت تقویت کنی وقتی انجامش میده ازش تعریف و تشکر کن جلوی بقیه هم بیشتر نتیجه میده

سلام،میشه برام سالم و صالح بودن نی نیم دعا کنی و صلوات بفرستی؟ممنونم❤❤❤❤

بچه های دیگران رو بدون اجازه نبوسید!

سیب رو قبل از اینکه بخورین به چهار قسمت تقسیم کنید بعد اگه خواستین پوست بگیرین!

تا میتونین دست دیگران رو بگیرین!

رو سر بچه یتیم ها دست بکشین!

از دست فروش ها مخصوصا پیرمردها حتما یه چیز کوچیک هم شده بخرین!

درخت بکارین!

دل نشکنین!

برای اموات خیرات بدین!

به بزرگترهای فامیل سر بزنین!

برای سلامتی امام زمان صدقه بدین!

از پدر و مادرتون بخواین براتون دعا کنن تا هستن قدرشونو بدونین برای سلامتی شون دعا کنین!

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان واقعا ممنون از حرفهاوتجربه هاتون .بازم اگه تجربه ای دارین بگین و اینکه اگه خانواده همسر کلا عروس رو هم نادیده بگیرن و بی اهمیت باشن حالشو نپرسن چه رفتاری باید تو این موقعه داشت ؟؟چه تجربه ای ازاین بابت دارین 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

جرات نه گفتن داشته باشیم.صبور باشیم .مهمتر از همه همیشه و فقط به خدا توکل کنیم.

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.
بچه های دیگران رو بدون اجازه نبوسید! سیب رو قبل از اینکه بخورین به چهار قسمت تقسیم کنید بعد اگه خوا ...

میشه راجب اون سیبه بیشتر توضیع بدی دوستم ؟؟چرا باید چهار قسمت و بعد یک قسمت پوست گرفته بشه؟؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
مثلا خودم یاد گرفتم اگه امروز پس انداز و کنم و سختی بکشم انشالله خونه میتونم بخرم حداقل منت صاحب خون ...

اگه حقوق خودت یا همسرت 500 هزار تومنه فکر کن حقوقش یا حقوقت 400تومنه و 100 تومن رو بذار برای پس انداز و فکر کن اون 100 تومن رو نداری اینجوری خوب میتونی پس انداز کنی!

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

هم بفکر این دنیات باش

هم آخرت😒😒

اگه خدا رو در نظر بگیری خیلی از مشکلات و پشت سر میزاری 

و اگه بدونی یه روزی مث همه چه پیر چه جوون از این دنیا میری از خیلللللی از مسائل میگذری و میفهمی دنیا دار مکافته

میشه راجب اون سیبه بیشتر توضیع بدی دوستم ؟؟چرا باید چهار قسمت و بعد یک قسمت پوست گرفته بشه؟؟

عزیزم من قبلا درباره آداب معاشرت زیاد میخوندم نوشته بود سیب رو اول به چهار قسمت تقسیم میکنین بعد پوست بکنین چون هم دست آدم سیبی نمیشه هم تو ظرف پر از پوست سیب نمیشه هم روش قشنگ تر و تمیز تریه نسبت به اینکه بخوای سیب گرد رو تو دستت بگیری بعد پوست بکنی.من سالهاست به این روش سیب پوست میگیرم!

ممنونم دوستان بازم اگه چیزی میدونستین بگین 😊

دوستان واقعا ممنون از حرفهاوتجربه هاتون .بازم اگه تجربه ای دارین بگین و اینکه اگه خانواده همسر کلا ع ...

عزیزم بچه ات که به دنیا بیاد دلها را به هم نزدیک می کنه. ممکنه دلشون برای عروسشون تنگ نشه ولی برای بچه هر روز دلتنگی می کنند! صبور باش و گذشت داشته باش حتی اگه می تونی خودت دل مادرشوهرت را با تماسهات به دست بیار بقیه اش حله. اجازه نده هیچ چیز و هیچ کس ارامش زندگیتو با حرفهاش به هم بزنه حتی خانواده خودت!

چه تجربه هاي خوبي

عزیزم توهم تاحالا اگه تجربه ای اززندگیت داشتی بگو 😊

عزیزم بچه ات که به دنیا بیاد دلها را به هم نزدیک می کنه. ممکنه دلشون برای عروسشون تنگ نشه ولی برای ب ...

ممنون عزیزم 😊