2777
2789

ممنون میشم تجربه ای واسه زندگی دارین از پس انداز...رفتاراجتماعی....رفتاربا همسر....کدبانو بودن....و زندگی وپس انداز بگین😊با تچکر 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت زود عصبانی نشو..خونسرد باش مقابل همه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

مثلا خودم یاد گرفتم اگه امروز پس انداز و کنم و سختی بکشم انشالله خونه میتونم بخرم حداقل منت صاحب خونه وکرایه واسم سخت نمیشه و اینکه همیشه به این فکر کنم که چطور با پولی که دارم پیشرفت کنم ن اینکه برنامه بریزم کجا و کجا خرج کنم مثلا میتونم پس انداز کنم 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

واسه مسائل تموم شده حرص نخوریم؛ کاری که تمایلی به انجامش نداریم؛ انجام ندیم!! مخصوصا تعارف کردن!! چون اگه تعارفه بگیره الکی از طرف ناراحت میشیم؛ حتی دیده شده نفرین هم میکنن😐😐😮😮

در هر حالت اشتباهه😕    حسرت خوردنو میگم☺

رفتار اجتماعی...هیچ وقت با هیچ کسی انقدر راحت نباش که راز زندگی شخصیتو باهاشون درمیون بذاری...چهارچوب خاصی برای مراودات اجتماعی داشته باش

زندگی شخصی...صبور باش زود عکس العمل نشون نده تو هر شرایطی منطق یادت نره

زندگی زناشویی احترام...احترام...احترام همسر و خانواده همسر از همه چی محمتره تو هر زمان و هر مکان...

شادوپیروز باشید

برات مهم نباشه کی ناراحت میشه مهم خودتی که اون لحظه از چی لذت میبری ‌.تا میتونی دل نشکن چون تاوانشو پس میدی

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍